Google Analytics Lift Analyse

Als webmaster, het bijhouden van uw website verkeer met een tool zoals Google Analytics maakt het mogelijk voor u om precies te zien waar uw verkeer vandaan komt en wat het doet zodra het daar aankomt. Door het gebruik van een teststrategie, zoals de LIFT-methode, is het mogelijk om succespercentages te verbeteren voor uw site.

Wat is LIFT?

De LIFT methode of "landing page Invloed Functie voor testen," is een methode ontwikkeld door Web marketing bedrijf Bredere Funnel. Het is een techniek die analyzing bestemmingspagina's omvat om te bepalen wat ze tegenhoudt omzetten van meer van hun bezoekers in de gewenste reactie. Deze methode analyseert zes verschillende factoren die vaak worden gebruikt om te helpen bij de omzetting van websitebezoekers in klanten. Indien correct gebruikt, het heeft het potentieel om bedrijven te helpen meer bezoekers naar kopers.

Waarde voorstel

Een van de factoren die wordt geëvalueerd wanneer het doen van een LIFT analyse is de waarde propositie. De waarde propositie is het aanbod dat u bezoekers van uw website te geven. Dit is de primaire selling functie waarmee u te bevorderen voor uw product of dienst op uw site. Als de waarde propositie is niet duidelijk voor uw bezoekers, zal je moeite hebben om de verkoop te maken. Als de waarde propositie is sterk, kan het helpen rijden meer omzet voor uw website.

conversie Drivers

In het kader van de LIFT analyse moet omzetting stuurprogramma worden geanalyseerd. Eén punt dat wordt beschouwd als een conversie driver is relevantie. Als de inhoud die u weer te geven op uw pagina is niet om de value proposition relevant is, kan het door de gebruikers worden geweigerd. Duidelijkheid is een andere factor die speelt in het rijden conversie. De pagina moet ook een soort gevoel van urgentie over te brengen. Zonder een zekere mate van urgentie vereist is, de klanten zijn minder kans om u op te nemen op uw aanbod.

remmers

Bij het doen van dit type analyse, moet je ook kijken naar een aantal van de items die kunnen worden remmen van uw conversies. Zo zou het niveau van de angst die uw bezoekers hebben een negatieve invloed op het bedrag van de conversies. Je moet wat vertrouwen met uw bezoekers te ontwikkelen als je wilt om de verkoop te sluiten. In sommige gevallen kan afleidende items worden weg te nemen van uw kansen op succes met uw site.

Met behulp van Google Analytics

Bij het doen van een LIFT-analyse, met behulp van Google Analytics kan het proces gemakkelijker te maken. Google Analytics kan u helpen bijhouden van uw conversiepercentages en bepalen wanneer bezoekers bail out van het koopproces. Door het opzetten van doelen en trechters, kunt u zien hoe ver uw bezoekers te krijgen voordat ze besluiten om terug uit het maken van een aankoop.