Hoe kan ik een object in Photoshop Reflect

Veel beginnende digitale kunstenaars denken dat het zou moeilijk zijn om realistische reflecties te creëren, maar het is eenvoudiger dan je denkt. Photoshop lagen palet en te transformeren commando's geven je alle munitie die je nodig hebt om voorwerpen weerkaatsen op elk oppervlak.

instructies

1 Bereid uw afbeelding. De onderste laag moet het reflecterende oppervlak bevatten (water, een spiegel, gepolijst hout of marmer.) Een andere laag moet het object dat u wilt nadenken bevatten. Zorg ervoor dat je hebt geselecteerd of gemaskeerd het gebied dat u wilt worden weerspiegeld.

2 Open het palet Lagen. Sleep het reflecterende object laag om de "Create New Layer" pictogram in het palet werkbalk. De gekopieerde laag verschijnt boven de oorspronkelijke. Gebruik de gekopieerde laag als gevolg van object en de oorspronkelijke (middelste laag) als uw reflectie.

3 Flip de reflectielaag (horizontaal of verticaal) in de tegengestelde richting van het reflecterende object. U wilt dat de linkerkant van de reflectie aan de rechterkant te worden.

4 Plaats de reflectie van de manier waarop het in een foto (je bijvoorbeeld zou de tenen van iemand lopen op ijs om haar spiegelbeeld te lijnen) zou verschijnen. Gebruik de Transform opties in het menu Bewerken om te roteren, vervormen of scheef aan de reflectie als nodig is om de illusie te kijken echt.

5 Verander de laag mengmodus op "Overlay." U kunt de blend modes aan de bovenkant van het palet Lagen te vinden.

6 Pas de laagdekking op het reflecterende oppervlak passen. Een spiegel zou 100 procent ondoorzichtig, water 40 tot 60 en gepolijst marmer rond de 25 procent.

Hints

  • Noem uw lagen te houden van hen (bijvoorbeeld, "Lake", "Boot Reflection ',' Boat.")
  • Studie verlichting om te leren over reflecterende oppervlakken. Reflections er anders in ramen, op het water en op donkere oppervlakken.
  • Voor meer realisme, verbinding reflecties. Als u het creëren van een meer scene, weerspiegelen de hemel, evenals de boot.