Hoe kom ik erachter of uw computer is 64 Bit

In het Windows-besturingssysteem, wat verwijst naar hoe krachtig je CPU processor snelheid is en hoe uw computer processor procesgegevens aankan en. 64-bit besturingssystemen zijn krachtiger dan 32-bits besturingssystemen. Zij verwerken gegevens sneller omdat ze kan verwerken grotere hoeveelheden random access memory (RAM) zijn. Het kan nodig zijn om te weten of u een 64-bits besturingssysteem worden uitgevoerd, zodat u applicaties compatibel zijn met het besturingssysteem te installeren.

instructies

Windows 7 en Vista-gebruikers

1 Klik op het Windows-menu 'Start' en klik met de rechtermuisknop op het pictogram 'Computer'. Scroll naar beneden in het pop-up menu en klik op 'Eigenschappen'. Een nieuw venster lanceert.

2 Zoek de sectie "Systeem". Je moet 64-bit te zien of u gebruik maakt van een 64-bits besturingssysteem.

3 Sluit het venster wanneer u klaar bent.

Gebruikers van Windows XP

4 Klik op het Windows-menu 'Start' en klik met de rechtermuisknop op het pictogram "My Computer". Scroll naar beneden in het pop-up menu en klik op "Eigenschappen" om het dialoogvenster Systeemeigenschappen te lanceren.

5 Zoek de sectie "Systeem". Als je ziet "x64 Edition", betekent dit dat u gebruik maakt van een 64-bits besturingssysteem.

6 Sluit het dialoogvenster Systeemeigenschappen als u klaar bent.