Wat doet de "Ctrl" Sleutel Do in QuickBooks?

Wat doet de "Ctrl" Sleutel Do in QuickBooks?


QuickBooks bedrijf accounting software bevat een selectie van tijdbesparende sneltoetsen om verschillende programma functies en eigenschappen te lanceren. Veel snelkoppelingen met de toets "Ctrl" in combinatie met een andere toets. Om toegang te krijgen tot deze snelkoppelingen, houdt u de toets "Ctrl" op uw computer en druk vervolgens op de specifieke sleutel die is toegewezen aan het programma functie of functie.

voordelen

Met behulp van de sneltoetsen in QuickBooks kunnen tijd besparen omdat u niet vaak hoeft te navigatiemenu van het programma, tabs of koppelingen te gebruiken om een ​​functie te activeren, een functie openen of een specifieke taak uit te voeren. De sneltoets functie is ook handig als u een computer gebruikt zonder muis, want je kunt navigeren en gebruik maken van het programma met het toetsenbord alleen. QuickBooks maakt ook gebruik van sneltoetsen die niet op de toets 'Ctrl' vereisen. Voor een volledige lijst, controleer dan help documentatie van het programma.

Algemene functies

Door op de "Ctrl" en "Enter" toetsen op hetzelfde moment kunt u een transactie te nemen na het invoeren van de transactie gegevens in de toepasselijke invoervelden in een account registreren. Ingedrukt houden van de toets "Ctrl" en dubbel-klikken op de muis knop opent QuickBooks zonder het laden van een bedrijf bestand.

Functies bewerken

Zodra u een account registreren in het QuickBooks Rekeningschema lijst hebt geopend, kunt u een transactie bewerken door op de plus "E" toetsen "Ctrl" op hetzelfde moment. Andere functies voor het bewerken bevatten "Ctrl" plus "C" om de geselecteerde tekens te kopiëren, "Ctrl" plus "X" om tekens knippen en "Ctrl" plus "V" om tekens te plakken. "Ctrl" plus "Delete" wist een regel uit een detail gebied, terwijl "Ctrl" plus "Ins" voegt een regel in een detail gebied. Aan veranderingen in een geselecteerd veld, druk op "Ctrl" en "Z" ongedaan te maken

activiteit Functies

QuickBooks biedt vele "Ctrl" sneltoetsen voor het uitvoeren van specifieke activiteiten; bijvoorbeeld om het dialoogvenster "Write Controles" venster te openen, drukt u op "Ctrl" plus "W." Om een ​​overzicht houden, druk "Ctrl" plus "A" weer te geven U kunt een volledige transactie record in een account registreren kopiëren door het record te selecteren en op "Ctrl" plus "O." Weergave van de klant en het scheppen van lijsten in QuickBooks met de "Ctrl" plus "J" snelkoppeling. Om snel te starten de transactie search tool, druk "Ctrl" plus "F."

Navigatie

Om te bewegen in elke QuickBooks venster, druk op "Ctrl" plus de pijl naar rechts om naar het volgende woord in een veld of "Ctrl" plus de pijl naar links om naar het vorige woord. Gebruik "Ctrl" plus "Page Up" om naar het eerste item in een lijst of de vorige maand in een account te registreren. Druk op "Ctrl" plus "Page Down" om hop naar het laatste item in de lijst of de volgende maand op een rekening register.