How to Get Rid van een Online Aanmelding van een Virus Scan

How to Get Rid van een Online Aanmelding van een Virus Scan


Het is gek van, en het kan destructief voor uw computer. U klikt op een website, en in plaats van de dagelijkse krantenkoppen, wordt u meegenomen naar een full-screen virus scan die echt uitziet en vertelt u uw systeem op de rand van mislukking. Het toont u een aantal "infecties" en dringt er bij u om uw systeem nu schoon te maken. Malware oplichting als deze worden steeds meer alomtegenwoordig als ze gericht zijn op de banner advertenties van gerenommeerde sites en proberen om uw computer over te nemen. In 2009, msnbc.com, yahoo.com en huffingtonpost.com werden alle getroffen, dus het is niet alleen de schimmige sites die kan een probleem zijn.

instructies

1 Klik niet op om het even wat. Als je het geluk hebt om zijn gestruikeld over een van deze zwendel, maar je niet hebt gedownload om het even wat, waar dan ook te klikken op de pagina kan het downloaden te starten. Niet eens proberen om uw browservenster te sluiten, en zeker niet de optie "Doorgaan zonder Protection" in de dialoog, indien het wordt aangeboden te nemen. De pop-up je ziet is niet echt een pop-up, en het is zeker niet afkomstig van uw computer.

2 De hele zaak, met inbegrip van de geanimeerde GIF die eruit ziet als een echte virus scan, is een pagina, en klik ergens op het voert een download. Deze pagina ziet er overtuigend zelfs savvy gebruikers.

3 Druk op CTRL + ALT + DEL. Je kan ofwel nogmaals op de toetsen en uw computer opnieuw op te starten, of open de task manager door te klikken op "Start Task Manager" in de dialoog die verschijnt. Als u nog niet opgeslagen werk en u niet wilt dat af te sluiten, opent u de task manager en stoppen met de browser van daar door deze te markeren in de lijst en selecteer "Proces beƫindigen."

4 Laat de browser niet te heropenen. U bent waarschijnlijk terug naar de nep-pagina worden genomen. Sla alle werk dat je hebt geopend op uw bureaublad Daarna sluit de computer af. Wanneer u zich weer stroom te voorzien, opent u de browser je gebruikt en ga naar het menu-opties. Wis de geschiedenis van de browser en alle tijdelijke internetbestanden en cookies te verwijderen. Voor Internet Explorer, doet u op het tabblad "Algemeen" in het "Internet Options" dialoog. Voor Firefox, ga naar het tabblad "Security" in het "Opties" dialoog.

5 Niet terug te gaan naar de laatste site die u voor de kaping bezocht. De belangrijkste sites die werden getroffen met deze zwendel in 2009 nog steeds problemen voor het betere deel van een dag.

6 Download een malware detectie en verwijdering tool. Uw antivirussoftware kan enige spyware en malware te vinden, maar tenzij je de volledige Internet Security versie hebt, gebruik dan afzonderlijke instrumenten om effectief te bestrijden dit soort trojan. Vergeet niet, je bent niet per se besmet alleen maar omdat je de nep-waarschuwingen zag. Als u niet op om het even wat, bent u waarschijnlijk prima, maar een goede detectie van malware tool zoals Malwarebytes is nog steeds nodig.

7 Run je malware en virus scans om ervoor te zorgen dat je vrij zijn van infecties. Als je vindt een trojan, en u vermoedt dat het kwam van de nep virus waarschuwing, kan het moeilijk om zich te ontdoen van zijn. Malwarebytes kan u vragen om uw computer opnieuw op te starten om de infectie volledig te verwijderen. Het is ook een goed idee om uw scans te doen in de veilige modus, omdat veel trojans insluiten een stukje van zichzelf in het systeem bestanden, zodat ze kunnen repliceren na de belangrijkste uitvoerbare bestand is verwijderd.

Hints

  • Antivirussoftware is niet genoeg om uw machine te beschermen. Een goede AV-programma in combinatie met een anti-spyware / anti-malware gereedschap en een optimizer dat register items repareert (infecties vervuilen het register met instructies) is de weg te gaan.