Hoe kan ik de harde schijf wijzigen in een HP Laptop

Hoe kan ik de harde schijf wijzigen in een HP Laptop


Als u een Compaq laptop computer (zoals een Presario) waarin je nodig hebt om de harde schijf te vervangen, kunt u dit doen in een paar korte stappen. Alles wat je nodig hebt is een schroevendraaier en een vervangende harde schijf deze operatie uit te voeren. Terwijl Compaq laptops verschillen enigszins in hun configuraties en hoe hun harde schijven zijn verwijderd, blijft de algemene aanpak om het vervangen van de harde schijf van het zelfde.

instructies

1 Zet uw Compaq laptop, stekker uit het stopcontact en verwijder de batterij. Zet de computer ondersteboven en leg het op een vlakke, schone ondergrond.

2 Verwijder de vier schroeven van de onderzijde van de computer, aan de voorkant van de machine. Deze schroeven zijn bijna gelijk met de voorrand van de onderkant van de machine en zijn opgesteld in een rechte lijn over de bodem van de machine.

3 Zet de computer rechtop en open het scherm. Trek de vergrendelingen op de polssteun van de computer om de polssteun verwijderen. Draai het ondersteboven en koppel de kabel het bevestigen van de polssteun aan het moederbord van de computer. Klap het toetsenbord paneel ondersteboven zo goed en ontkoppel de kabel van het moederbord. Leg zowel de polssteun en het toetsenbord aan de zijkant.

4 Verwijder de twee schroeven die de harde schijf (gelegen in de linker gedeelte van de computer, onder de locatie waar u de polssteun en het toetsenbord verwijderd) om de zaak van de computer. Til de harde schijf van de laptop. Zet uw nieuwe harde schijf in de laptop in dezelfde configuratie als de oude en zet hem met de twee schroeven die u hebt verwijderd.

5 Sluit het toetsenbord terug in het moederbord van de computer en leg hem plat op zijn vorige positie. Sluit de polssteun als goed, en schuif het terug op zijn plaats. Sluit de computer en zet hem op zijn kop en de vier schroeven terug in de bodem van de machine. Vervang de batterij, sluit de computer en zet hem aan.