Hoe te Rhinotek Cartridges for Money Recycle

Hoe te Rhinotek Cartridges for Money Recycle


Het verkopen van uw lege cartridges voor recycling kunt u ergens tussen de $ 2 tot $ 20 per cartridge. Het houdt ook de kunststof- en potentieel giftige stoffen uit cartridges uit stortplaatsen. Rhinotek maakt zowel inkjet en laserjet cartridges, en beide kunnen worden verkocht aan een recyclingbedrijf. Er zijn een aantal bedrijven die geld bieden voor recycling cartridges, zodat u kunt kiezen die het best aan uw behoeften voldoet.

instructies

1 Zoek een bedrijf of website die geld biedt voor cartridges. Zie Resources voor een paar voorbeelden. Staples heeft ook een in-house recycling programma dat $ 2 per cartridge biedt voor maximaal 20 per maand, met ingang van september 2010.

2 Klik op "Registreren" op de recycling cartridge website. Voer uw naam en adres, en als daarom wordt gevraagd, de aard van de cartridges je wil sturen. Klik op "Print" om de gratis gefrankeerde verzendetiket af te drukken.

3 Tape de scheepvaart label aan de doos vindt u de cartridges in te sturen. Doe de Rhinotek cartridges in plastic boterhamzakjes om lekkage tijdens het transport te voorkomen.

4 Doe de doos in een mailbox als weegt minder dan 13 ounces, of neem het mee naar het postkantoor als het meer dan 13 ounces.