Hoe te Artwork toevoegen aan de Windows Media Player

Windows Media Player is het programma dat audio en video regelt op uw Windows-besturingssysteem. In Windows Media Player kunt u een bibliotheek van muziek en video's aan te passen aan uw specificaties, met inbegrip van die albumillustraties naast de songs wordt weergegeven. Als u wilt kunstwerk toevoegen aan Windows Media Player voor uw favoriete album, kunt u ofwel Media Player zoeken naar de artwork online of voeg het zelf.

instructies

Hoe kan ik toevoegen Artwork Online

1 Open Windows Media Player.

2 Klik op het tabblad met de vermelding "Library."

3 Klik met de rechtermuisknop op een album waarvoor u wilt kunstwerk toe te voegen.

4 Klik op "Albumgegevens zoeken."

5 Klik op de juiste kunstwerk als het in de zoekresultaten verschijnt om deze toe te voegen aan Windows Media Player. Soms zal kunstwerk niet beschikbaar in de online database Media Player te zijn. Als dit het geval is, of je hebt kunstwerk gedownload op uw computer al en wilt toevoegen aan Media Player, gaat u naar de volgende sectie.

Hoe kan ik toevoegen Artwork handmatig

6 Download een afbeelding van het internet die u wilt toevoegen aan Media Player. Wanneer het beeld is gedownload, klik met de rechtermuisknop op en klik op 'Kopiƫren'.

7 Open Windows Media Player.

8 Klik op het tabblad "Library".

9 Klik op het album waarvoor u wilt kunstwerk toe te voegen.

10 Klik met de rechtermuisknop op het album artwork doos. Klik op "Plakken Album Kunstwerk" om de gedownloade kunstwerk in Windows Media Player plakken.