Hoe kan ik oplossen van een probleem met de stroomvoorziening op een Sony PCG-FRV26?

Hoe kan ik oplossen van een probleem met de stroomvoorziening op een Sony PCG-FRV26?


Sony PCG-FRV26 is een notebook computer bekend om zijn extra processing power en multimedia mogelijkheden. Het is een lid van de VAIO sub-merk van Sony computers. Stroomproblemen het model meestal gerelateerd aan de computer niet starten. Deze problemen kunnen de batterij, de batterijlader of de printplaat van de computer te betrekken.

instructies

1 Stevig aan de lader van de computer op een stopcontact. Sluit de lader aan op de computer en zoeken naar eventuele indicatielampjes zien op de computer en op de oplader. Als lichten tonen, zodat de notebook op te laden voor een aantal uren. Probeer de notebook en als de notebook heeft een lading en werkt voor een paar uur, is er geen groot probleem met de voeding; de batterij leeg is eenvoudig. Indien na het laden met lampjes, de laptop werkt gedurende enkele minuten en vervolgens gestopt, heeft de batterij het einde van de levensduur bereikt. Vervang de batterij.

2 Het ontbreken van een licht op de lader na het inpluggen van de lader in het stopcontact duidt op een mislukte lader of een slechte afvoer. Probeer een ander stopcontact op een nieuwe locatie. Als u nog steeds geen stroom licht te zien op de lader, de lader is slecht. Vervang het.

3 Een lampje op de lader, maar niet op de notebook, na het inpluggen van de lader in het stopcontact, kan duiden op een slechte accu of een defecte printplaat. Verwijder de batterij en probeer het experiment opnieuw. Als de computer wordt ingeschakeld, is het probleem met de batterij. Als u nog steeds geen verlichting op de computer te zien, kan de printplaat zijn mislukt. De notebook moet worden genomen voor service.