Hoe maak je een Mind Map Met Microsoft PowerPoint Maak

Hoe maak je een Mind Map Met Microsoft PowerPoint Maak


Als u moeite om te begrijpen of te benaderen een onderwerp of doel, een mindmap helpt u verspreide gedachten te ordenen in een concrete vorm. Mind maps zijn een soort van grafische organisator. Met de presentatie van informatie visueel, je een beter begrip van de ingewikkelde zaken te krijgen. U kunt mind maps voor zakelijke doelstellingen, creatieve projecten, school onderwerpen en meer gebruik van de grafische eigenschap van Microsoft PowerPoint.

instructies

1 Open PowerPoint. Ga naar het menu "Microsoft" en selecteer "Nieuw." Selecteer de "Lege presentatie" en klik op "Create."

2 Klik op het tabblad "Thuis" in de menubalk en klik op "Lay-out" in de categorie "Slides". Selecteer de "Blanco" lay-out.

3 Kies een vorm te gebruiken voor uw belangrijkste concept uit de categorie "Tekening". De rechthoekige gereedschap en het cirkelvormige instrument zijn uitstekende keuzes. Met het gereedschap om een ​​vorm in het midden van de slede te trekken. Gebruik de "Vorm Outline" en "Vorm Fill" tools waarmee u de kleur van het eerste object aan te passen in je mindmap.

4 Ga naar het tabblad "Invoegen" op de menubalk en klik op de "tekstvak" icoon. Klik op uw cursor op de vorm die u in stap 3. Typ gemaakt van de naam van de centrale gedachte van je geest kaart.

5 Klik op het tabblad "Thuis" en selecteer de line tool uit het menu "Drawing". Verleng een lijn van een punt op de centrale gedachte naar buiten.

6 Selecteer een vorm tool van het menu "Drawing". Teken een nieuwe vorm aan het einde van de lijn die u in stap 5 gestoken Pas de kleur van de vorm met behulp van de "Shape Outline en 'Shape Fill" gereedschappen.

7 Ga naar het tabblad "Invoegen" en klik op de "tekstvak" icoon. Klik op de vorm die u in stap 6 gemaakt en typ een van de belangrijkste onderwerp dat takken uit uw centrale idee.

8 Herhaal stap 5-7, het toevoegen van extra hoofdthema vertakkingen naar de centrale gedachte.

9 Extend sub-zijlijnen van de hoofdtakken via een van de lijn in het menu "Drawing". Ga naar het menu "Invoegen" en klik op de "tekstvak" icoon. Klik op in de buurt van de sub-aftakking en type details over de belangrijkste tak. Pas de grootte van het lettertype op het tabblad "Lettertype" van het menu "Thuis". Herhaal deze stap voor alle belangrijke takken.

Hints

  • foto's toe te voegen aan uw mindmap, indien gewenst, met behulp van het menu "Illustraties" in het tabblad "Invoegen".