Hoe om virussen uit pc's wilt verwijderen nadat ze zijn getroffen computer

Hoe om virussen uit pc's wilt verwijderen nadat ze zijn getroffen computer


Als een virus infecteert uw computer door te glijden langs je antivirusprogramma (of als je niet beschikt over een antivirusprogramma geïnstalleerd) kan het lijkt een enorme strijd om de infectie uit uw machine te krijgen. Maar met de hulp van een aantal gratis online software, kunt u de strijd in een gemakkelijke overwinning te zetten. Het kan enige tijd duren om zich te ontdoen van de virussen te krijgen van uw computer als ze al hebt besmet zijn, maar een beetje geduld en wat werk zal uw computer weer als nieuw te maken.

instructies

1 Herstart de computer en klik op "F8" meerdere malen als de computer opstart. U zal worden gepresenteerd met het opstartmenu van Windows, van waaruit u "Veilige modus met netwerkmogelijkheden" dient te selecteren en druk op "Enter." Dit zal uw computer op te starten in een modus met beperkte functionaliteit, waardoor het veel makkelijker om eventuele virussen dat het infecteren verwijderen.

2 Open een webbrowser en een bezoek aan een online virusscanner, zoals Trend Micro Housecall, online scanner van Symantec of de ESET Online Scanner (zie bronnen). Al deze online virusscanners zijn gratis te gebruiken en uit te voeren in uw webbrowser, zodat u geen zorgen te maken over het installeren van software op uw computer.

3 Voer een scan van uw computer met een online virusscanner en wachten tot het apparaat te scannen. Dit proces kan enkele uren duren, afhankelijk van de snelheid van uw computer en uw verbindingssnelheid, dus wees geduldig. Nadat het scanproces is voltooid, zult u worden gepresenteerd met een lijst van virusinfecties op uw computer.

4 Gebruik de opheffing kenmerk van de online scanner om uw systeem van het virus infectie te reinigen. Dit kan een herstart van de computer nodig. Of het nu wel of niet, herstart de computer als je eenmaal klaar bent met het scannen en verwijderen proces en laat het opstarten normaal. U kunt nu weer vrij gebruik maken van de computer, aangezien het virus infecties zal worden gegaan.