Hoe Foto's Downloaden naar SD Mini

Hoe Foto's Downloaden naar SD Mini


Digitale camera's gebruiken meestal miniSD-kaarten om foto's op te slaan, maar u kunt ook foto's om ze te downloaden van uw computer. Dit is handig voor het overbrengen van foto's en het maken van back-ups. Hoewel geheugenkaarten verbinding maken met computers anders dan USB flash drives, de stappen die nodig zijn om foto's aan beide apparaten te downloaden zijn zeer vergelijkbaar. Het proces duurt slechts een paar minuten in de meeste gevallen.

instructies

1 Plaats de miniSD kaart in de kaartlezer van uw computer. Als uw pc een compatibele lezer heeft, externe USB-modellen zijn beschikbaar.

2 Navigeer naar de map met de foto's die u wilt downloaden naar de geheugenkaart. Druk op de knop "Start" en selecteer een locatie, zoals "My Computer" of "Mijn afbeeldingen" om te zoeken naar de foto's handmatig. U kunt ook zoeken naar ze met behulp van de zoekbalk aan de onderkant van de "Menu Start."

3 Klik met de rechtermuisknop op de foto's die u wilt downloaden en selecteer 'Kopiëren'. Klik met de linkermuisknop om een ​​vak te slepen rond meerdere bestanden. U kunt ook een map met afbeeldingen in plaats van elk beeld afzonderlijk te kopiëren.

4 Klik op "Start" en selecteer "Mijn computer." Onder "Apparaten met verwisselbare opslag," dubbelklikt u op de miniSD-kaart.

5 Klik met de rechtermuisknop en kies 'Plakken'. Windows zal de bestanden te downloaden naar de geheugenkaart. Het proces kan enkele minuten duren. U kunt ook de foto's plakken in een bepaalde map op de miniSD-kaart, of klik met de rechtermuisknop en kies "Nieuwe map" om een ​​nieuwe map voor de bestanden te maken.