Heeft Massachusetts RMV Take Credit Cards?

Heeft Massachusetts RMV Take Credit Cards?


Het Massachusetts Registry of Motor Vehicles (RMV) is de overheidsinstelling die alle auto-gerelateerde verwerking in Massachusetts afhandelt. Naarmate er meer diensten van overheidsinstellingen gedigitaliseerd worden, zijn er een aantal opties voor het Massachusetts bewoners om meerdere formulieren en facturen online of bij de plaatselijke RMV kantoor te betalen. Dit omvat het gebruik van een breed scala van credit cards om consumenten te helpen betalen voor dingen als het registreren van een auto.

algemene kosten

Volgens de RMV website, kunnen alle kosten van het RMV worden betaald per cheque, postwissel, debit card of de meeste grote creditcards. De credit cards het RMV website lijsten bevatten Discover, American Express, Visa en Mastercard.

accijnzen

Een accijns wordt jaarlijks geheven door de stad waar u uw auto registreert en in Massachusetts. Het RMV werkt met kantoren van de stad beoordelaar om de juiste belastingen te verdelen. Deze belasting kan niet worden betaald met een creditcard. U moet rechtstreeks naar ofwel het RMV kantoor of het kantoor van de stad assessor om de rekening te betalen per cheque of in contanten.

Bad lasten

De RMV zal u extra als je een kaart die al meer dan de limiet te gebruiken. De RMV voegt meestal een boete van $ 15, in aanvulling op de oorspronkelijke lading.

Unieke Payment Option

Als u een nieuwe driver in Massachusetts, kunt u betalen op twee verschillende manieren met een creditcard. De eerste manier is om alle kosten te voren bij een RMV filiaal te betalen. De tweede manier is om de kosten later te betalen via de telefoon. Echter, je moet betalen voor de vergunning van een leerling in persoon bij het Rijksmuseum voor Volkenkunde. Wanneer u uw straat test te plannen, zal het RMV vertegenwoordiger u vragen om de resterende kosten te betalen via de telefoon tijdens dat gesprek.