Hoe Favorieten exporteren van CompuServe aan AT & amp; T

Huidige webbrowsers hebben de mogelijkheid om zich te bookmarks en favorieten op te slaan, hoewel in het verleden deze favorieten werden vaak beheerd door de opdrachtgever van de dial-up internet service provider. Deze klanten, zoals CompuServe en AOL, nog steeds op te slaan favorieten in proprietary formaten die gebruikt kan worden door hun klanten. Wilt u deze favorieten te exporteren en te gebruiken met een andere webbrowser en internet service provider, zoals AT & T, moet je eerst omzetten in een bruikbaar formaat en vervolgens importeren in uw webbrowser. Met ingang van februari 2012 zal de ePreserver programma ($ 24,95) is de enige die u toelaat om deze taak te volbrengen.

instructies

1 Orde, downloaden en installeren vanaf ePreserver Connected Software. Start het programma en klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

2 Selecteer het kopiƫren van een optie Screen Naam en selecteer de CompuServe gehouden dat de favorieten die u wilt exporteren. Klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

3 Plaats een vinkje naast de optie Favorite Places en klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

4 Selecteer de optie HTML-bestanden onder de Destination Format rubriek en klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

5 Klik op de "Finish" knop om de CompuServe favorieten in HTML-formaat exporteren.

6 Start de Internet Explorer webbrowser. Klik op het menu Favorieten en selecteer de pijl rechts van het toevoegen aan favorieten optie.

7 Klik op de Import en Export optie, gevolgd door het importeren van een optie File. Klik op de knop "Volgende".

8 Plaats een vinkje naast de optie Favorieten en klik op de knop "Volgende". Klik op de knop "Bladeren", zoekt u het HTML-bestand met uw favorieten en dubbelklik op het bestand om het te selecteren.

9 Klik op de knop "Volgende", gevolgd door de knop "Importeren". Klik op de "Finish" knop om de favorieten in de webbrowser te importeren.

Hints

  • Als u een andere webbrowser dan Internet Explorer gebruikt, kunnen de stappen voor het importeren van het HTML-bestand iets anders.