De installatie van Adobe Flash

Veel websites zijn voorzien van geanimeerde afbeeldingen of video's die spelen alleen in browsers die Adobe Flash-technologie ondersteunen. Adobe Flash Player is beschikbaar als een gratis plug-in voor de meest populaire webbrowsers en besturingssystemen. U kunt downloaden en installeren van de nieuwste speler uw browser compatibel is met Flash-aangedreven website te maken.

instructies

1 Bezoek de website van Adobe door het volgen van de "Install Adobe Flash Player" link in de sectie referenties hieronder. De Adobe-site moet uw huidige Web browser en het besturingssysteem automatisch te detecteren en een "Download nu" knop weer te geven voor de juiste versie van de Flash Player. Als de site uw systeem niet herkent, wordt u gevraagd om uw besturingssysteem en de voorkeur Flash versie kiezen uit pop-up lijsten.

2 Klik op de "Download nu" knop. Wat daarna gebeurt is afhankelijk van uw browser. Internet Explorer-gebruikers kan worden gevraagd om de ActiveX-installatie van de Adobe Download Manager goed te keuren, terwijl de gebruikers van webbrowsers zoals Firefox kan worden gevraagd om een ​​doelmap selecteren om de het downloaden van de Flash Player-installatie applicatie op te slaan. Als uw browser is ingesteld om alle gedownloade bestanden in een standaard map te plaatsen, kan de download onmiddellijk beginnen.

3 Afsluiten van uw webbrowser en dubbelklik op de installatie van toepassing als uw browser gewoon dat bestand naar een map gedownload. Voor gebruikers van de Adobe Download Manager, zal het installatieprogramma automatisch gestart wanneer het downloaden is voltooid.

4 Klik op het selectievakje om aan te geven gaat u akkoord met de voorwaarden van de Flash Player licentieovereenkomst en klik op de knop 'Installeren'. Wacht tot de voortgangsbalk in te vullen en klik op "Done." Uw browser is nu klaar om Flash-inhoud weer te geven.