Hoe een MPEG Met Nero Bewerken

Hoe een MPEG Met Nero Bewerken


De MPEG (Moving Picture Experts Group) gebruikt complexe codering een hoge mate van compressie mediabestanden passen, met behoud veel van de kwaliteit van de gecomprimeerde audio- en videostreams. MPEG-bestanden worden veel gebruikt in video-editing vanwege hun niveau van compressie. U kunt uw MPEG-bestand bewerken en ofwel hen te redden, of om te zetten in dvd-films met de hulp van Nero's Nero Vision nut.

instructies

1 Start het Nero Vision hulpprogramma uit de Nero-suite - lanceren Nero en selecteer de optie 'Nero Vision ". Klik op de "Film maken" icoon aan de Nero Vision welkom scherm - een venster "Untitled Project" zal verschijnen.

2 Op het pictogram filmstrip "Video" bovenaan het venster aan de rechterzijde van het programma. Klik op de blauwe knop 'Bladeren' in de benedenhoek van het venster om uw MPEG-bestand op uw computer.

3 Klik op het tabblad "Timeline", over de video tijdlijn aan de onderkant van het programma. Sleep het bestand MPEG vanuit de rechterbovenhoek raam en in de "Video Track" in tijdlijn onderaan het programma.

4 Trim je video. Klik op je MPEG-bestand en klik vervolgens op de "Cut" op, onder het raam linkerkant "Preview". Sleep in de schuifregelaars aan de uiteinden van de video, om uw MPEG begin- en eindpunt aan te passen. Klik op de knop "Cut" om het bestand te knippen.

5 Gebruik de "Text" en "Effecten" tabs, boven de rechter zijruit, om te zoeken naar video en tekst effect. Selecteer een video of tekst effect optie en sleep deze vervolgens in de "Text" of "Effect" slot op de video tijdlijn - als je het toevoegen van een tekst effect, wordt u gevraagd om tekst in te voeren wanneer u het effect toepast .

6 Klik op "Next" voor opties bij verbranding of het opslaan van uw bewerkte MPEG.