Hoe te herstellen van de Systray Icons taakbalk in Windows XP

Hoe te herstellen van de Systray Icons taakbalk in Windows XP


De Windows XP-besturingssysteem bevat een taakbalk die bekend staat als de \ "systray \" dat de verschillende iconen zoals de volumeregeling of de huidige levensduur van de batterij huisvest. De iconen in de system tray taakbalk kunnen verborgen worden als u een bepaalde optie is ingeschakeld of als u onlangs gedegradeerd uit een vorige servicepack. Afhankelijk van hoe de icoontjes in de taakbalk van Windows XP oorspronkelijk werden verwijderd, zijn er twee verschillende manieren om ze te herstellen.

instructies

verborgen Systray

1 Klik met de rechtermuisknop Systray taakbalk en kies \ "Eigenschappen. \" Ga naar de \ tab "taakbalk \".

2 Verwijder het vinkje uit het selectievakje label \ "Hide Inactieve Icons. \" Kijk om te zien of de \ "Taakbalk vergrendelen \" vakje aangevinkt.

3 Klik op de "Taakbalk vergrendelen \" box \ als het niet wordt gecontroleerd. Selecteer \ "Apply \" en klik op \ "OK. \"

Service Pack Downgrade

4 Tik op de \ "Ctrl, \" \ "Alt, \" en \ "Verwijderen \" toetsen op hetzelfde moment en selecteer \ "Task Manager. \" Klik \ "File \" en \ "Nieuwe taak (Uitvoeren) . \ "

5 Typ \ "regedit \" en selecteer \ "OK. \" Navigeer naar het register map met de naam \ "HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \ RpcSs. \"

6 Zoek de waarde aan de rechterzijde van het venster met de naam \ "ObjectName. \" Met de rechtermuisknop op de waarde en kies \ "Wijzigen. \"

7 Typ \ "LocalSystem \" in het tekstvak \ "Value Data. \" Klik op \ "OK \" en sluit de register-editor. Herstart de computer.

Hints

  • sparen altijd een kopie van uw belangrijke gegevens voordat u het register-editor voor het geval je de verkeerde waarde aan te passen. De Windows XP-besturingssysteem mogelijk niet goed geladen als het register waarden veranderen onjuist.