Hoe kan ik een DVD naar Pictures Play op Televisie voor Free Create

Vakanties, feestdagen en speciale evenementen te produceren prachtige herinneringen. We willen deze herinneringen met foto's vast te leggen, maar foto's kunnen zo lastig om te beoordelen of anderen te tonen. Vóór het digitale tijdperk, waarin vrienden of familie deze foto's in een groep vereist een omslachtige en dure slideshow setup. De moderne technologie is het gemakkelijk om een ​​digitale diashow met aangepaste effecten en audio, die speelt op elke DVD-speler te creëren.

instructies

1 Download en installeer DVD Slideshow GUI. Dit is een open-source softwarepakket voor Windows die gratis te downloaden is. Het is niet alleen een trial versie. Download de software van Video Help (zie bronnen).

2 Open DVD slideshow GUI en configureren van de presets. Selecteer het menu "Options" en klik op "Presets." Deze opties zijn de basis configuraties voor uw diavoorstelling. Hiermee kunt u kiezen of de DVD wordt geconfigureerd voor Amerikaanse of Europese spelers, evenals ondertiteling, muziek en grenzen.

3 Importeer uw foto's in DVD Slideshow GUI. Open het menu "Bestand" en selecteer "Import." Navigeer naar de locatie van uw digitale foto's en selecteer ze voor de invoer. Klik op de knop "OK" als u klaar bent. Selecteer "Opslaan als" in het menu "Bestand" om dit project op te slaan. Sla het project op gezette tijden gedurende de stappen om eventuele verliezen te voorkomen.

4 Kies de volgorde van uw foto's met behulp van de pijlen omhoog en omlaag.

5 Configureren van de overgang van kracht voor elke foto. Klik met de rechtermuisknop op een foto om het venster Dia-instellingen te openen. In dit venster kunt u de overgang van elke dia instellen. U kunt ook een animatie voor de dia te configureren.

6 Een voorbeeld van de diavoorstelling. Nadat u alle dia's heeft geconfigureerd, selecteert u de "Preview" optie in het menu "Opties". Zorg ervoor dat u volledig tevreden bent met de diashow voordat u naar de volgende stap.

7 Exporteer de slideshow om een ​​ISO-bestand. Open het menu "Bestand" en klik op de optie 'Export'. Kies de 'Exporteren naar ISO "optie. Een ISO-bestand wordt gemaakt op de gedefinieerde locatie.

8 Brand het ISO-bestand naar een DVD met behulp van uw favoriete dvd-brandsoftware.