Hoe maak je een web-based adresboek Print

Microsoft Outlook, Google, Yahoo en andere websites bieden webgebaseerde adresboeken voor rekeninghouders. Deze adresboeken zijn geautomatiseerd, makkelijk te gebruiken en kan worden gesynchroniseerd met uw mobiele apparaat of PDA. Als u het type persoon die liever een gedrukte versie van uw adresboek de hand te houden zijn, is er een eenvoudige manier om uw contacten in een lijst af te drukken voor een eenvoudige referentie. U kunt ook een paar extra stappen om uw gedrukte adresboek maken in een echte ingebonden boek in je tas of in uw bureau te houden.

instructies

1 Open uw web-based adresboek dienst en meld u aan. Toon uw adreslijst zoals je normaal zou doen bij het opzoeken van een telefoonnummer.

2 Stel je adreslijst tot 20 of 25 inzendingen per pagina weer te geven. Als u de optie gegeven, toe te voegen of de velden van de informatie die je niet nodig hebt om af te drukken (zoals een e-mailadres of faxnummer) ongedaan te maken. Zorg ervoor dat uw cursor is ingesteld binnenkant van het frame waar de adressen worden weergegeven (klik op één van de lijnen van de informatie).

3 Ga naar het menu Bestand in uw webbrowser en kies "Afdrukken." Selecteer de optie om "het geselecteerde frame" alleen afdrukken. Op deze manier zul je geen zorgen te maken over het hebben van advertenties en andere informatie die wordt weergegeven op de afgedrukte adresboek. Selecteer "Aanpassen" of "Aanpassen aan pagina" onder uw printer voorkeuren als je bang bent dat 25 inzendingen niet gemakkelijk zal passen op de pagina.

4 Druk de eerste pagina van uw adresboek, klik dan op de volgende pagina en blijven het drukproces tot alle pagina's zijn afgedrukt.

5 Wilt u individueel adres kaarten (zoals een Rolodex) af te drukken, opent elk adres boekpagina individueel, selecteert u de tekst die u wilt afdrukken en kies vervolgens "Print Selection" onder uw drukwerk range opties. Selecteer de "4x6 foto" of "3x5 index card" size optie onder de printer eigenschappen en kies "Aanpassen aan pagina" weer. Zorg ervoor dat uw printer in staat is om het voeden van lege index kaarten voor het afdrukken zonder dat vastgelopen.

Hints

  • Verzamelen van al uw gedrukte 8 1/2 x 11 inch pagina's en plaats ze in een spiraal gebonden boek. Op deze manier kunt u nieuwe pagina's toe te voegen aan uw afgedrukte adresboek wanneer needed.To papier te besparen, print uw web-based adresboek aan beide zijden van elke pagina door de optie printer voor "dubbelzijdig afdrukken" of om "af te drukken op beide kanten. " Mogelijk moet u de eerste gedrukte blad over met de hand draaien en voer het opnieuw om elke dubbelzijdige pagina voor uw adres book.Google geeft u een mogelijkheid om uw Gmail-adresboek te drukken. Klik gewoon op "Contacten" en druk op de "Print" knop. U kunt het telefoonnummer, adres en / of e-mailadres van elke contactpersoon in een printer-vriendelijk formaat af te drukken. Yahoo! biedt een vergelijkbare optie --- kiezen tussen het afdrukken van een gedetailleerde (alle velden) en basic view (naam, e-mailadres en telefoonnummer).