Hoe te kiezen Drupal Themes

Het kiezen van een Drupal thema voor uw Drupal-powered website kan moeilijk zijn, want er zijn zo veel om uit te kiezen. Bij het kiezen van Drupal thema's, rekening houden met alle beschikbare opties.

instructies

1 Kiezen hoeveel kolommen u nodig hebt. Wilt u twee sidebar menu's, maar een sidebar menu of geen sidebar menu's hebben allemaal? Drupal thema's zijn er in twee kolommen, drie kolommen en een aantal dat kan wisselen tussen de twee en drie kolommen.

2 Kies een kleurenschema. Veel Drupal thema's komen slechts in één kleurenschema, en de kleuren kunnen niet worden gewijzigd. Andere thema's komen met kleurvariaties.

3 Controleer of het thema dat u kiest is compatibel met de versie van Drupal u gebruikt.

4 Overweeg functionaliteit. Sommige thema's hebben niet veel configuratie keuzes. Andere thema's maatwerk beschikbaar.

5 Geef je mening over het aantal of regio's beschikbaar. Naast kolommen, enkele thema's hebben ook aanpasbare regio. Hoe meer regio's, hoe meer keuzes die je hebt waar je blokken van inhoud. Drupal thema's met veel regio's zijn ingewikkelder in gebruik dan eenvoudige twee kolommen thema's of drie kolommen thema's, maar zorgen voor meer functionaliteit.

6 Denk aan de toekomstige plannen voor uw website. Bij het kiezen van een thema, niet alleen uit van de functionaliteit van uw website op dit moment, maar waar u uw website in een jaar of twee jaar. Hoewel je thema's gemakkelijk kunt veranderen, bent u beter af te kiezen voor een meer flexibele thema van tevoren dan dat je het thema te veranderen als uw website groeit.

Hints

  • Test meerdere Drupal thema's alvorens te beslissen over welke het beste is voor jou.
  • Voor een geavanceerde site, kunt u toestaan ​​dat elke gebruiker een eigen thema te kiezen.