Toshiba Power Supply Problem

Toshiba Power Supply Problem


Een integraal onderdeel van een laptop computer systeem is de voeding, omdat het niet alleen voorziet de laptop zelf, maar ook dan opgeladen de laptop. Er zijn een aantal manieren om een ​​Toshiba laptop batterij op te lossen.

Loose Connection

Veel laptop voeding problemen zijn het gevolg van de aansluiting tussen de voeding en de computer niet correct zijn gelegen. Double-check dat de voeding correct in het stopcontact is gestoken en dat de DC-IN-aansluiting zit in de laptop correct.

Power Jack and Battery problemen oplossen

Een veel voorkomend probleem met Toshiba Satellite-modellen is een slechte verbinding tussen de DC-in power jack en het systeem moederbord, die kan leiden tot de laptop zichzelf willekeurig herstarten, geen kosten voor batterij of geen macht om de laptop zelf. Vaststelling van deze kwestie gaat om het nemen van de laptop uit elkaar en het vervangen van de power jack, en moet worden geprobeerd alleen door iemand met ervaring in het solderen systeem boards.

Power Management Utility Problemen

een aantal zaken bekend geassocieerd te worden met Toshiba's Power Saver of Power Management software, die is opgenomen op elke Toshiba laptop. The Power Saver of Power Management applicatie is verantwoordelijk voor het toezicht en het beheer van macht en middelen van de laptop. Toshiba raadt gebruikers aan het hebben van problemen met de Power Saver of Power Management moet de Toshiba Tbiodrv Driver, Toshiba Utilities, Toshiba Saver en Toshiba Common Modules software met behulp van de "Momenteel geïnstalleerde software" lijst te verwijderen, en vervolgens elke toepassing opnieuw te installeren.