Hoe het streamen via Ustream Met een HD Camera

Hoe het streamen via Ustream Met een HD Camera


Ustream waarmee je video uploaden als u het op te nemen, zodat u direct kunt communiceren met uw online sociale netwerk. De Ustream gebruikersinterface kunnen uploads van webcams en mobiele telefoons, maar om HD-content te uploaden, zult u Producer Pro, een Ustream metgezel programma nodig. Een gratis versie van Ustream Producer is beschikbaar op de website, maar de gratis versie heeft geen HD-video te verwerken. Als je alleen wilt standaard-inhoud van hoge kwaliteit uploaden vanaf je HD-camera, zal de standaard Ustream-interface u te ontvangen.

instructies

1 Bezoek ustream.tv om een ​​account aan te maken en download de nieuwste versie van Producer Pro. Installeer de software op uw computer.

2 Launch Producer Pro. Log in met uw Ustream accountgegevens. Klik op "Allow" om Producer Pro laat uw audio- en video-input devices gebruiken.

3 Klik op het pictogram "Beeldscherm" en kies "HD Video" voor uw upload. Klik op "Channel" aan de onderkant van het scherm, en kies een Ustream kanaal uit het drop-down menu.

4 Sluit uw HD-camera aan op een USB-poort van uw computer. Klik op "Video Source," en kies "USB Camera" als uw camera.

5 Klik op "Broadcast Now" om de live video die u opneemt met uw HD-camera te streamen. Klik op "Stop" om de opname te beëindigen. Voer een naam voor de uitzending, en klik op 'Opslaan' om de video op te slaan.

Hints

  • Stabiliseren uw HD-video-opnames door het monteren van uw camera op een statief. Het eindresultaat zal een stabiele, professionele kwaliteit hebben.