Hoe maak je een DVDR Mini branden op een DVD met behulp van een computer

Mini DVD camcorders geven u de mogelijkheid om uw eigen films rechtstreeks opnemen op mini-DVD-discs. Met DVD-RAM-schijven, kunt u opnemen, wissen en opnieuw opnemen op een enkele schijf bijna 100.000 keer voor nodig om de schijf te vervangen. Met DVD-R discs kunt u opnemen tot twee uur beeldmateriaal dat je op kunt bekijken zowat elke dvd-speler. Om de inhoud van een mini-DVD op een standaard DVD-schijf te kopiëren, vindt u een computer met een DVD-brander nodig.

instructies

1 Verwijder de mini-DVD uit de camcorder en plaats deze in uw dvd-station.

2 Open uw DVD rippen / branden van software.

3 Open de inhoud van de mini-DVD-schijf, en selecteer de bestanden die u wilt kopiëren. Wanneer u wordt gevraagd, selecteert u een doelmap die u wilt gebruiken om de bestanden die u wilt branden op de standaard DVD-schijf tijdelijk op te slaan.

4 Klik op de knop "Start" om te beginnen met het kopiëren van de bestanden van de mini-DVD-disc. U wordt verwittigd wanneer het rippen is voltooid.

5 Verwijder de mini-DVD-disc nadat het rippen is voltooid, en plaats een lege DVD.

6 Selecteer de DVD branden / authoring optie in uw software.

7 Selecteer de bestanden die u geript van de mini-DVD, en voeg ze in de burn wachtrij. Klik op de knop "Start" om het branden te starten. Als u wordt gevraagd door de software, selecteert u de optie 'Finalize "zodra het branden is voltooid. Finaliseren van de disc zal toelaten om worden bekeken op elke DVD drive of speler. Niet-gefinaliseerde discs zijn alleen zichtbaar op stations speciaal ontworpen om ze te lezen.

Hints

  • U kunt het proces te stroomlijnen als u zowel een dvd-station en een dvd-brander op uw computer is geïnstalleerd.