Hoe doe je een systeemherstel Als er een dvd-station niet werkt?

Hoe doe je een systeemherstel Als er een dvd-station niet werkt?


System Recovery is een speciale softwaretoepassing die harde schijf van uw computer formatteert en installeert het besturingssysteem oorspronkelijke fabrieksinstellingen. De meeste computerfabrikanten installeren van de System Recovery hulpprogramma op een aparte partitie op de interne harde schijf. De System Recovery aanvraag niet een schijf voor het hulpprogramma te lopen op de computer nodig zijn; je inleiding van de applicatie via het besturingssysteem van de computer. U kunt de System Recovery applicatie via Windows. Het hele proces kan een uur of langer duren.

instructies

1 Back-up van al uw belangrijke gegevens voor het begin van de System Recovery applicatie. Systeemherstel verwijdert alle gegevens van de harde schijf.

2 Koppel alle randapparatuur, zoals printers, externe harde schijven en webcams, voordat u het herstel toepassing. Als u gebruik maakt van een laptop, de stekker in het stopcontact.

3 Herstart je computer. Zoals het is het opstarten, drukt u op de F8-toets op je toetsenbord voordat het Windows-logo verschijnt.

4 Kies "Uw computer herstellen" en druk op "Enter" op het toetsenbord. Als "Uw computer herstellen" niet beschikbaar is, dan is uw computer niet de System Recovery software applicatie. Zie de computerfabrikant voor hulp.

5 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord, indien van toepassing.

6 Volg de instructies op het scherm om de System Recovery toepassing uit te voeren.

Hints

  • Systeemherstel heeft geen Windows-updates opnieuw te installeren; zorg ervoor dat u Windows Update uitvoeren nadat het herstelproces is voltooid.
  • Mogelijk moet u uw stuurprogramma's opnieuw installeren of updaten van uw randapparatuur na een systeemherstel.
  • Als op F8 te drukken bij het opstarten gaat de systeemherstel niet start, probeer dan met behulp van F11.
  • Voordat u de System Recovery applicatie te beginnen, moet u een back-up van alle gegevens. Het herstelproces verwijdert alle gegevens van de harde schijf.