Hoe maak je een wachtwoord voor Windows

Hoe maak je een wachtwoord voor Windows


Verschillende besturingssystemen komen met verschillende beveiligingsfuncties om u te helpen en de waardevolle en vertrouwelijke informatie die u op uw computer hebt opgeslagen te beschermen. Bijvoorbeeld, Windows biedt de mogelijkheid om een ​​wachtwoord te beveiligen van uw computer. Dit betekent dat voordat je kan inloggen op uw computer, moet u uw Windows-login wachtwoord in te voeren. Dit is een handige functie als u uw wachtwoord vergeet. In dit geval, Windows biedt opties voor het herstellen van het wachtwoord.

instructies

1 Meld u aan bij de computer als beheerder met behulp van de gebruikersnaam en het wachtwoord bij het opstarten van de computer. Als u gebruik maakt van een computer op het werk, kan de beheerder aan te melden voor u.

2 Klik op "Start."

3 Klik op de "Run" optie en typ "control userpasswords2." U kunt dan kiezen uw account en stelt u het nieuwe wachtwoord.

4 Gebruik een wachtwoord te resetten schijf als je in staat om in te loggen als beheerder om het wachtwoord opnieuw in te stellen waren. Plaats de schijf en klik op uw rekening wanneer het programma op uw scherm. Vanaf hier, zult u in staat om uw Windows-login wachtwoord te resetten.