Hoe kan ik een Dell Inspiron 1200 notebook met een 250 gig harde schijf upgrade

Hoe kan ik een Dell Inspiron 1200 notebook met een 250 gig harde schijf upgrade


Als je een laptop hebt in handen voor langere tijd, heb je waarschijnlijk wilde de harde schijf upgraden. Er zijn vele redenen om uw harde schijf te upgraden, maar de heersende reden is om meer opslagruimte toe te voegen aan uw laptop. Veel laptop eigenaren vermijden deze upgrade omdat het een hoop tijd en geld kan kosten. In het geval van de Dell Inspiron 1200 laptop is dit een eenvoudig proces dat u zelf kunt doen. Uw enige kosten zouden de kosten van een nieuwe harde schijf en een paar minuten van uw tijd.

instructies

1 Zet uw Dell Inspiron 1200 Notebook, trek de stekker, verwijder de accu en verwijder alle overige kabels of externe apparaten. Het is nooit veilig om te upgraden of reparatie hardware als uw laptop is aangesloten op een stroombron van welke aard ook.

2 Plaats de laptop naar beneden en verwijder de twee Phillips-head schroeven waarmee het deksel van de harde schijf van zijn plaats. Zet het deksel en de bevestigingsbouten aan de zijkant.

3 Pak de zwarte plastic strip bevestigd aan de harde schijf, trek de harde schijf uit het compartiment en zet het heel goed naar de kant.

4 Verwijder de nieuw aangeschafte 250 GB harde schijf uit de verpakking.

5 Schuif de vaste schijf in de drive compartiment. Plaats de vaste schijf Deksel en schroeven.

6 Vervang de laptop accu en sluit de stroomkabel en de externe apparaten en / of kabels. Zet uw laptop.