Hoe te spreken van Voice Chat

Hoe te spreken van Voice Chat


Voice chat wordt steeds populairder onder de computergebruikers en video game spelers. Computergebruikers kunnen voice chat praten over aan hun vrienden of familie. Voice chat vereist een microfoon die rechtstreeks wordt aangesloten op uw computer of game console. De meeste microfoons zijn bevestigd aan headsets, dus er is geen noodzaak om een ​​hoofdtelefoon afzonderlijk aan te sluiten. Zolang uw microfoon correct is aangesloten, moet je niet lopen in eventuele problemen.

instructies

Met behulp van Voice Chat op de computer

1 Steek de microfoon in de computer. De meeste microfoons aan te sluiten via een USB-connector. De meeste computers hebben USB poorten aan de voor- en achterzijde van de computer.

2 Klik op de Windows "Start" menu en selecteer 'Configuratiescherm'. Klik op "Hardware en geluiden" en selecteer "Geluid." Het geluid menu wordt geopend. Klik op "Opname" in het menu Geluid.

3 Klik op uw microfoon die in "Opnemen" verschijnt en klik op "Set Default." Als de "Set Default" knop grijs is, betekent dit dat de microfoon is al ingesteld op standaard. Klik op 'OK'.

4 Kijk voor een "Mute" knop op uw microfoon. De meeste microfoons zijn voorzien van een "Mute" knop die aan het snoer van de microfoon is bevestigd. Als u op de knop, je stem is gedempt. Een lampje geeft doorgaans wel of niet op de knop wordt geactiveerd.

5 Open de voice chat-programma dat u wilt gebruiken, en volg de instructies van het programma om een ​​gesprek te beginnen. De instructies over hoe om te beginnen chatten met iemand die variëren, afhankelijk van welk programma u gebruikt. Bijvoorbeeld, sommige programma's worden geleverd met een "Contact List", dat u kunt gebruiken om je vrienden toe te voegen aan en dubbelklik op hun naam te beginnen met chatten. Andere programma's vereisen dat u een "Room" in te voeren om te beginnen chatten. U kunt ook voice-chat gebruiken voor online multiplayer computer games die voicechat ondersteunen. Je meestal hoeft alleen maar om het spel om de voice-chat activeren starten.

Met behulp van Voice-chat Met Game Consoles

6 Steek de microfoon in een beschikbare USB-poort op je spelcomputer.

7 Start een spel dat voicechat ondersteunt. De meeste online multiplayer games ondersteunen voice chat. De achterkant van de doos van het spel zal aangeven of het nu wel of niet.

8 Kijk naar de "Mute" om ervoor te zorgen dat het uitgeschakeld. De "Mute" knop hangt aan het snoer van de microfoon. Als u de "Mute" knop in te schakelen, kan de andere spelers uw stem niet horen. Wanneer de "Mute" knop uit is, zal het ofwel vertonen een blauw licht of helemaal geen licht. Wanneer deze is geactiveerd, wordt het meestal vertonen een rood licht.

9 Verbinding maken met het online gedeelte van het spel, en deelnemen aan een online game. Zodra u deelnemen aan een online spel, kunt u beginnen met praten met andere spelers.

Hints

  • De meeste voice chat programma's hebben een sectie 'Extra' die u kunt gebruiken om uw input en output volume harder of zachter te zetten.