Hoe te installeren Java op Vista

Java is een programmeertaal die essentieel is voor het weergeven van verschillende typen inhoud op het internet. Het is een gratis applicatie waarmee je online games, 3D bekijken en diverse afbeeldingen te spelen, chatten, en werken met een verscheidenheid aan andere multimedia-inhoud. Het downloaden en installeren van Java op uw Windows Vista besturingssysteem is eenvoudig. Java inschakelen en maak uw web browser meer interactief als de installatie is voltooid.

instructies

1 Ga naar de Java download pagina en klik op "Free Java Download" en klik op 'Opslaan'. Sla het installatiebestand op uw bureaublad.

2 Dubbelklik op het Java-installatiebestand op het bureaublad en klik op "Run" om de installatiewizard te starten.

3 Klik op "Install" op het welkomstscherm. Geef aan of u de optionele Bing werkbalk wilt en klik op 'Volgende'. De bestanden worden gekopieerd en het programma is geïnstalleerd op uw computer. Klik op "Close" wanneer de installatie is voltooid.

4 Java inschakelen. Start Internet Explorer en klik op de knop "Tools" in het hoofdmenu. Scroll naar beneden en klik op "Internet-opties." De opties console lanceert.

5 Klik op het tabblad "Advanced". Scroll naar beneden en plaats een controle op de Java-versie onder "Java Sun." Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan.

6 Sluit en start uw webbrowser om het proces te voltooien.