Hoe maak je een Toshiba Laptop Cooling Fan Vervang

Hoe maak je een Toshiba Laptop Cooling Fan Vervang


Elke laptop wordt geleverd met een speciale koelsysteem, en uw Toshiba laptop is geen uitzondering. Alle laptop koelsystemen zijn aan het moederbord via processor chip. Dit komt omdat de primaire functie van het koelsysteem om de temperatuur van de processor te regelen. Alle processor koelsystemen bestaan ​​uit een ventilator en koellichaam apparaat. In de meeste Toshiba laptops, de koelventilator en koellichaam zijn een eenheid, en daarom moeten samen worden verwijderd.

instructies

1 Schakel de Toshiba-laptop, en koppel vervolgens alle kabels. Sluit het LCD-deksel, en plaats vervolgens de laptop naar beneden op een vlakke ondergrond. Plaats de laptop met de voorkant naar u toe.

2 Zoek de batterij in de buurt van het bovenste gedeelte van de onderste behuizing van de laptop. Druk op de knop batterij release. Verwijder de batterij uit de laptop.

3 Zoek de koelventilator klepje. De locatie varieert van laptop tot laptop, maar het zal de enige hardware-cover met een vent in het zijn. Verwijder de Phillips-kop schroeven waarmee het deksel van de ventilator op zijn plaats. Verwijder het deksel van de laptop.

4 Koppel de kabel van de ventilator van de connector op het moederbord. Verwijder de Phillips-kop schroeven waarmee de ventilator op zijn plaats. Til de oude fan van de ventilator compartiment en opzij leggen. Het verwijderen van de oude ventilator van de processor chip te onthullen. Breng een dun laagje koelpasta aan het oppervlak van de processor met een schone papieren handdoek. Hiermee wordt voorkomen dat uw nieuwe processor van frituren zodra u de macht op uw laptop.

5 Plaats de nieuwe ventilator aan de binnenzijde van de ventilator compartiment. Lijn de schroefgaten in de nieuwe ventilator met de schroefgaten in het compartiment. Plaats de vier behoud van Phillips-schroeven, en sluit de voedingskabel van de ventilator op het moederbord. Vervang kunststof afdekking van de ventilator compartiment, en de behoudende kruiskopschroeven.

6 Vervang de batterij en sluit alle stroomkabels en externe apparaten. Zet uw laptop op de nieuwe koelventilator testen.