Hoe kan ik aanmelden bij Outlook Web Access

Outlook Web Access (OWA) kunt computer beheerders toegang tot de elektronische post van hun klanten te krijgen via een online browser. Dit programma wordt geleverd met Microsoft Exchange Server en het lijkt op een traditionele Outlook. Echter, het verschil tussen OWA en de normale Outlook ligt in het feit dat je toegang OWA via het internet. Als een beheerder de juiste wijze configureert OWA voor zijn klanten, heeft het teken op het proces niet veel tussen OWA en uw gewone Outlook-scherm variëren.

instructies

1 Lanceer een online browser en typ de naam van uw organisatie OWA webpagina. Als u deze gegevens niet weet, kunt u de systeembeheerder voor uw bedrijf te vragen.

2 Klik op de privacy-optie voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld, als u een eigen machine te gebruiken, kiest u de private optie. Als u een openbare computer gebruikt of meer dan één werknemer heeft toegang tot uw computer, kiest u de computer optie publiek. Echter, er rekening mee dat de openbare computers hebben de neiging om sneller te tijd als gevolg van beperkingen veiligheid.

3 Markeer de "Use Outlook Web Access Light 'selectie. Hoewel deze versie wordt geleverd met minder functies en laadt ook sneller, vooral op computernetwerken met veel gebruikers.

4 Typ uw inloggegevens in je tekstvak. Gebruik dezelfde gegevens die u zou gebruiken als u in de fysieke locatie van uw bedrijf ondertekend. Druk op "Enter" om uw e-mail te bekijken.