Hoe Fix Computer Problemen van de Registratie

Windows-register problemen kan lastig zijn als je niet weet hoe ze goed op te lossen. Register problemen kan handmatig worden vastgesteld, maar de veiligste en eenvoudigste manier om het register problemen op te lossen zou zijn om een ​​register cleaner te gebruiken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de computer register problemen in Windows op te lossen met behulp van een gemeenschappelijke gratis tool genaamd CCleaner.

instructies

Hoe Fix Computer Problemen van de Registratie

1 Hoe Fix Computer Problemen van de Registratie


Open CCleaner en krijg een gevoel voor de CCleaner milieu. CCleaner heeft veel opties, maar we zullen uitsluitend richten op de 'Registry Cleaner' in dit artikel.

2 Hoe Fix Computer Problemen van de Registratie


Klik op "Register" om het register cleaner te brengen en zorg ervoor dat alle selectievakjes onder "Register Integriteit" worden gecontroleerd.

3 Hoe Fix Computer Problemen van de Registratie


Klik op "Scan voor Issues" om de Register-fouten te vinden op uw computer. Wanneer de voortgangsbalk 100 procent bereikt, moet het vakje "problemen" aan de rechterkant worden bevolkt met fouten die moeten worden opgelost. Als de doos zegt "Er zijn geen problemen gevonden," dan is uw register is vrij van fouten.

4 Hoe Fix Computer Problemen van de Registratie


Klik op de "Fix Problemen" knop om de registry cleaner te starten. Een dialoogvenster verschijnt met de vraag "Wilt u een back-up wijzigingen in het register?" Het zal een kopie van uw register in geval van problemen. Altijd een backup van je register voordat u wijzigingen in het systeem register.

5 Hoe Fix Computer Problemen van de Registratie


Klik op 'Close' en uw register moet nu worden ontdaan van alle fouten. Als een andere scan wordt gestart, moeten de resultaten laten zien "geen problemen gevonden."

Hints

  • Maak er een gewoonte van het maken van een back-up van het systeem register voordat er wijzigingen zijn aangebracht. Dit bespaart u een hoop hoofdpijn als sommige onbekende probleem voordoet.