Hoe om te controleren Domeinregistratie

Hoe om te controleren Domeinregistratie


Leer de registratiestatus van domeinnamen door het volgen van een paar snelle stappen. Je kunt erachter komen welke domeinnamen beschikbaar zijn, de vervaldatum van de geregistreerde domeinen en in sommige gevallen, het verkrijgen van contactgegevens van domein eigenaars.

instructies

Controleer Domein Registratie

1 Bezoek de website controleren Domain (zie bronnen).

2 Zoek de lege doos, dat komt na het vonnis, "Controleer dit domein."

3 Typ de naam van een website die je onderzoek in het vak en druk op "enter". Zorg ervoor dat u de juiste domein einde, zoals .edu, .mil, .com of .net bevatten.

4 Onderzoek registratiestatus van het domein. Als de naam is geregistreerd, zal checkdomain.com u vertellen het type domein dat u bekijkt, zoals commerciële, overheid of organisatie. Je hebt de mogelijkheid om te klikken op een link om te zoeken naar soortgelijke, maar beschikbare domeinnamen op register.com. Als de naam die u zocht beschikbaar is, zal de site een link te bieden aan register.com aan het domein aan te schaffen.

5 Het verkrijgen van informatie over eigendom voor een aantal geregistreerde websites door te bladeren naar beneden op de pagina met zoekresultaten. Voor websites met gepubliceerde ownership gegevens, zal u de naam van de griffier, de datum van de schepping van de domeinnaam en de vervaldatum, contact namen, adressen en telefoonnummers, en welke DNS-servers hosten van het domein.

Hints

  • Sommige domeinnaam eigenaren betalen hun registrar een vergoeding aan hun contactgegevens privé te houden.
  • Besteed aandacht aan de vervaldatum voor domeinnamen u geïnteresseerd in de aankoop. Sommige eigenaren vergeten of besluiten niet om hun domeinen te vernieuwen, waardoor u een kans om hetzelfde domein te kopen.