Hoe kan ik toevoegen overgangseffecten aan webpagina's

Hoe kan ik toevoegen overgangseffecten aan webpagina's


effecten overgang te maken van een webpagina lijkt meer dynamiek, het verstrekken van een media-rijke, interactieve ervaring voor de bezoekers. Veel verschillende stijlen van de overgang kan worden gebruikt voor afbeeldingen en andere inhoud van webpagina's. Als u wilt slide-shows te creƫren voor een reeks van beelden, of misschien te tonen en te verbergen met behulp van overgangen, kunt u dit doen met behulp van JavaScript en CSS. Overgangseffecten worden vaak uitgevoerd met behulp van jQuery, die zowel gratis en eenvoudig te gebruiken.

instructies

1 Download de jQuery JavaScript-bibliotheek, die tal van gevolgen voor het toevoegen van animatie en interactiviteit aan webpagina's heeft. Veel ontwikkelaars hebben ook implementaties van de jQuery code die geavanceerde effecten Web content toe te voegen. Deze middelen zijn eenvoudig te gebruiken, als je gewoon downloaden van de jQuery plug-in die je wilt en volg de instructies. (Zie referenties 1, 2)

2 Bereid uw inhoud, of het nu tekst, afbeeldingen of andere media. De meeste jQuery overgangseffecten bevatten al uw inhoud op de pagina, maar houd delen ervan verborgen op het eerste. Deze effecten zijn een manier om meer inhoud binnen een pagina dan zichtbaar op elk tijdstip, met extra inhoud die de gebruiker met de pagina omvatten.

3 Plaats de jQuery script op de webserver en een link om het in het hoofd van uw webpagina's. Gebruik de volgende syntaxis, aanbrengen van aanpassingen in de naam en locatie van uw bestand, indien nodig aan te passen:

<Script type = "text / javascript" src = 'jquery.min.js'> </ script>

Zorg ervoor dat het script is op de juiste plaats, ten opzichte van uw webpagina. (Zie referenties 3)

4 Neem de code voor uw jQuery plug-in. De plug-in die u hebt gekozen zullen specifieke instructies hebben, maar meestal moet je code in de kop van uw pagina's die het script zelf of een link naar een aparte script bevatten. jQuery code wordt uitgevoerd in het algemeen wanneer de pagina in de browser is geladen, zoals het volgende voorbeeld code in de pagina kop sectie opgesomd:

<Script type = "text / javascript">

$ (Function ()

{$ ( 'A.tablink'). Klik (function ()

{Var id = $ (this) .attr ( 'id');

$ ( '# Contentarea' + id) .toggle (500);

return false; }); });

</ Script>

(Zie referenties 3)

5 Het organiseren van de inhoud van uw webpagina voor de overgang effect te werken. Volgens de instructies voor jQuery plug-in, onder andere de inhoud van pagina's binnen structuren waarmee de overgang te functioneren, zoals in het volgende voorbeeld. Binnen de pagina lichaam:

<a href='#' id='part1' class='tablink'> Hier is de klik-staat gebied </a>

<Div id = 'contentareapart1' class = 'contentsection'> Hier is de verborgen inhoud </ div>

Voeg stijldeclaraties om in eerste instantie delen van de inhoud te verbergen. Binnen je CSS-code:

.contentsection

{Display: none;}

Test uw pagina's grondig. (Zie referenties 4)