Hoe kan ik HD converteren naar Standard AVI gratis

Hoe kan ik HD converteren naar Standard AVI gratis


Als u HD AVI video bestanden op uw computer die u misschien opgevallen dat ze nemen een beetje meer ruimte dan een standaard AVI-bestand. Als je wilt wat ruimte vrij op uw harde schijf kunt u uw HD-AVI-bestanden te converteren naar standaard AVI-bestanden. Met de AVS Video Converter programma kunt u de HD-standaard AVI-bestand conversie te doen gratis. De AVS Video Converter werkt alleen met Windows, inclusief Windows 7.

instructies

1 Gebruik een webbrowser op uw computer. Ga naar de website AVS4YOU (zie bronnen) te downloaden en installeren van de gratis AVS Video Converter.

2 Start de AVS Video Converter op uw computer.

3 Klik op de "To AVI" knop aan de bovenkant van de werkbalk. Dit zet uw output bestand type standaard AVI.

4 Voeg uw HD AVI-bestand door te klikken op "Browse" in het hoofdstuk "Input File Name" van het scherm. U kunt meer dan een bestand toe te voegen voor de conversie.

5 Zet uw bestanden door te klikken op "Convert Now" aan de onderkant van het scherm. Een voortgangsbalk verschijnt op de knop om u te informeren over de voortgang van de conversie te houden. Zodra de conversie is voltooid verschijnt er een pop-up op het scherm te krijgen. Klik op "OK" om te sluiten.