Hoe kan ik toevoegen van een HTML Afbeelding in een Craigslist Posting

Hoe kan ik toevoegen van een HTML Afbeelding in een Craigslist Posting


Hoewel u niet verplicht bent om foto's te gebruiken op Craigslist postings, ze helpen een geweldige deal. Potentiële kopers en huurders willen foto's te zien voor de uitgaven tijd het maken van telefoongesprekken of het verzenden van e-mails te vragen voor meer informatie. U kunt afbeeldingen toevoegen aan uw postings met behulp van HTML, maar wat je nodig hebt om de foto te uploaden ergens online. Gebruik uw eigen web hosting of een afbeelding hosting service, grijp dan het adres van de afbeelding en maak een tag <img> in uw posting.

instructies

1 Upload uw afbeelding naar een server met FTP als je een web hosting account. Als je geen web hosting, gebruik dan een afbeelding hosting service zoals ImageShack, Flickr of TinyPic.

2 Bezoek de Craiglist website en navigeer naar de sectie waar u een advertentie plaatsen. Klik op de "post" link in de rechterbovenhoek en volg de instructies voor het maken van een advertentie in die sectie.

3 Vul de advertentie posting formulier met uw gegevens en tekst. Kopieer en plak de URL van de afbeelding in het tekstvak in de advertentie sjabloon. Bij het gebruik van een afbeelding hosting service, kunt u zich aanmelden, gaat u naar uw imago en kopieer en plak van een tekstveld met daarin de URL van de afbeelding. In Flickr, moet u naar de afbeelding en klik op de pijl "Down" naast de social media iconen en klik op 'Pak de link "en kopieer de URL vanaf daar.

4 Draai de URL van de afbeelding in een HTML <img> tag. Hier is hoe het eruit zal zien:

<Img />

Craigslist zal nu weten om de URL te behandelen als een afbeelding en weergeven als zodanig. Eindig het maken van uw advertentie en volg de aanwijzingen om te publiceren.

Hints

  • Geen gebruik maken van een zeer grote afbeelding omdat het langzaam wordt geladen, waardoor potentiële kopers te klikken op de "Back" knop en kijk ergens anders.