Hoe maak je ISO bestanden te branden in Windows Media Player

Hoe maak je ISO bestanden te branden in Windows Media Player


ISO image-bestanden opnieuw te maken van fysieke schijven in digitale vorm voor back-up of digitale overdracht, en kunt u een muziek-cd of video disc op een harde schijf op te slaan. Standaard kunnen Windows Media Player alleen communiceren met optische schijven in fysieke schijven, en kan niet openen of gegevens te branden van een ISO image-bestand. Als u de ISO mounten in een virtuele drive, Windows Media Player behandelt de schijf als een fysieke CD of DVD en kunt u nieuwe schijven branden van de informatie over de ISO.

instructies

1 Installeer een virtuele schijf op uw systeem. Verschillende programma's beschikbaar voor gratis download add virtuele drives op uw computer. Deze omvatten Alcohol 120%, Daemon-Tools Lite en Virtual CloneDrive, die zijn voorzien van gratis proefversies (zie "Bronnen"). Download de installatiebestanden en open ze om de software te installeren.

2 Open de virtuele schijf software. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het programma in de taakbalk en selecteer de "Mount" of optie 'Mount Image' voor de virtuele drive. Navigeer naar het ISO-bestand op uw harde schijf om het bestand te monteren. Windows behandelt het beeld alsof er een fysieke schijf is geplaatst. Als er een venster Automatisch afspelen verschijnt, sluit het.

3 Plaats een lege cd of dvd in herschrijfbare schijf station van de computer.

4 Open Windows Media Player en klik op het tabblad "Rip". Selecteer de ISO-image uit de lijst met stations in het linker frame.

5 Plaats een vinkje naast elk nummer, video of een stuk van de media die u wilt branden en klik op de "Start Rip" knop. Wacht tot het proces te voltooien. Aangezien Windows Media Player kan geen mediabestanden rechtstreeks vanaf een andere schijf te branden, moet u eerst uitpakken van de media van de ISO.

6 Klik op het tabblad "Burn". Navigeren door de Media Player-bibliotheek in het linker frame en sleep de geripte inhoud naar de lijst met te branden aan de rechterkant. Als de lijst klaar is, klikt u op "Start Burn" en wacht tot het proces is afgerond.

Hints

  • Windows Media Player is het niet mogelijk om eventuele tegen kopiĆ«ren beveiligde inhoud te verbranden.