Hoe om tanden witter in een foto in Photoshop CS2

Ondanks al uw inspanningen als fotograaf en best doen uw onderwerpen 'witter en fleuren hun glimlach, de meeste tanden in foto's hebben de neiging lichtgeel te kijken. Het is niet de meest flatterende look. Bijna iedereen kan profiteren van - en zal echt waarderen - uw inspanningen om digitaal tanden witter op de foto's voordat ze worden afgedrukt. En het is makkelijk te doen in Photoshop CS2.

instructies

1 Open uw digitale foto in Photoshop CS2. Selecteer "File" en vervolgens "Open", of klik op 'Ctrl' en 'O' en selecteer de foto die u wenst.

2 Zoom in op de tanden van het onderwerp, zodat je in staat zijn om ze makkelijker te selecteren. Klik op het vergrootglas op de werkbalk, of klik op de "Z" op uw toetsenbord om het vergrootglas gereedschap te selecteren. Dan - met behulp van wat lijkt op het vergrootglas cursor - klik meerdere malen op de tanden van het onderwerp totdat ze worden vergroot op het scherm en je kunt ze duidelijk te zien.

3 Selecteer de tanden van de patiënt met behulp van de magnetische lasso. Klik op de magnetische lasso op de werkbalk. Kijk naar de bovenkant van het scherm om een ​​aantal van de mogelijkheden om deze tool te zien. Zorg ervoor dat de optie 'Feather', zegt "0 pixels." Klik nu op een rand van de tanden met de magnetische lasso cursor en sleep de cursor over het gebit, pauzeren periodiek te klikken op de rand van de tanden, zodat de magnetische tent de rand van het witte tand gebied "grijpt". Doorgaan op langs de rand van de tanden tot je volledige cirkel terug naar het eerste punt komen. Dit zal de selectie te sluiten, waardoor de tent rond het geselecteerde gebied te knipperen om aan te geven het is de actieve selectie. De tanden moeten nu allemaal worden geselecteerd.

4 Witter de tanden door het verminderen van de gele. Klik op "Beeld", "Instellingen" en vervolgens "Levels." U ziet een dialoogvenster met een histogram. Op de bovenzijde van de doos, zijn er verschillende opties "Channel": RGB, rood, groen en blauw. Selecteert u de blauwe optie. Merk op hoe de donkere balken van het histogram onder "Input Levels" verschijnt in de eerste plaats naar het midden en vertrokken met een zeer lage - of geen bars - aan de rechterkant van het histogram. Betekent dat dat er te veel geel in het geselecteerde gebied - of tanden. Verhoog de blauw naar geel effect verminderen door er met de lege witte pijl onder het histogram rechts naar links, observeren van het effect van de keuze tanden mee vast. Wanneer de tanden lijken meer wit, maar niet te blauw, stoppen met de schuifknop. Klik op "OK" om de wijziging door te voeren en verlaat het dialoogvenster.

5 Sla uw afbeelding met een nieuwe naam. Selecteer "File" en "Opslaan als." Noem het bestand met de gewenste naam en sla het op. Desgewenst kunt u de letters "W" gebruikt aan het einde van de bestaande bestandsnaam te geven de tanden zijn gebleekt in de foto.

Hints

  • U kunt ook het wit van de ogen te selecteren in foto's en bleken ze net zo goed.
  • Zorg ervoor dat je niet druk op de slider te ver naar links, zodat de tanden te nemen op een andere, onnatuurlijke kleur tint. Als u twijfelt, laat de tanden ooit zo iets off-wit in plaats van de schuifknop te ver en het krijgen van een roze of blauwachtige tint.