Hoe de gegevens in een Access Rapport Totaal

De Microsoft Office-software collectie bevat de Microsoft Access-programma, dat u kunt gebruiken om databases te maken voor het opslaan van grote hoeveelheden informatie. Nadat u de gegevens in een Access-bestand in te voeren, kunt u vragen om te analyseren en de informatie te interpreteren te ontwerpen. Wanneer u een query die inhoudt dat het bundelen van numerieke gegevens op te bouwen, moet u de "Totalen" functie te kunnen gebruiken in de query ontwerper.

instructies

1 Start de Microsoft Access-toepassing en het databasebestand dat de informatie die u wilt totaal bevat.

2 Ga naar het tabblad 'Maak' in de werkbalk en klik op de "Query Design" knop.

3 Markeer de naam van de tabel die de records die u wilt totale en druk op de "Add" knop bevat.

4 Klik op de "Totalen" knop in de sectie 'Show / Hide "van de bovenste werkbalk. Een nieuwe rij met het label "Totaal" zal verschijnen in de queryontwerpraster aan de onderkant van het venster.

5 Klik op het "Field" drop-down menu in de eerste rij van de queryontwerpraster en selecteer het veld dat u wilt totaal.

6 Klik op de "Total" drop-down menu in de eerste rij van de queryontwerpraster en selecteer het type van de totale functie die u wilt gebruiken. U kunt kiezen om de som, het maximum, het minimum of de standaardafwijking van het veld gegevens te vinden.

7 Druk op de "Run" knop aan de bovenkant van het venster om de query op te slaan en het totaal gegevens te bekijken.