Hoe te verwijderen Shipping Labels in Word

Hoe te verwijderen Shipping Labels in Word


Verzending labels bevatten de naam en het adres van de ontvanger, en soms moet je niet deze persoonlijke informatie willen uitstappen. Zodra de e-mail van het gebouw heeft verlaten, neem een ​​paar minuten om de scheepvaart labels die u in Microsoft Word gemaakt op basis van uw computer te verwijderen. U kunt labels gemaakt voor massa-mailings en individuele labels te verwijderen. Dit proces is eenvoudig en niet tijdrovend, tenzij je veel oude labels te verwijderen.

instructies

Met Mail Merge

1 Selecteer "Finish" op het tabblad "Mailings" aan de bovenkant van het document als u labels af te drukken voor een mailing die u hebt voorbereid in e-mail merge. Klik vervolgens op "Finish & Merge 'om de etiketten af ​​te drukken.

2 Print de labels op de printer. Om dit te doen moet je zet de printer, sluit het aan op de computer en diervoeders label papier in feeder van de printer.

3 Sluit het document dat uw verzendkosten label bevat als u klaar bent. Wanneer Word wordt gevraagd of u het document wilt opslaan, selecteert u "Nee" om de labels te verwijderen. Aangezien het document nooit werd gered van de labels verdwijnen.

Single Label Process

4 Zoek het document dat de ongewenste scheepvaart label bevat. Met Word geopend, ga naar "File" en vervolgens "Open" dan zoeken totdat u het document te vinden. Klik op "OK" om het te openen.

5 Klik met de rechtermuisknop op het document met uw muis om een ​​drop-down menu te openen.

6 "Wissen" uit de opties die verschijnen om het document met uw verzendkosten labels te verwijderen.

7 Navigeer naar de prullenbak op uw bureaublad, dat een vuilnisbak met de blauwe recycle-logo op zijn kant lijkt.

8 Open de Prullenbak en selecteer vervolgens "File" in de linkerbovenhoek van het menu. Scroll naar beneden naar "Prullenbak legen." "Ja" wanneer het programma vraagt ​​of u het bestand wilt verwijderen. Dit verwijdert de scheepvaart labels permanent van uw computer.