Hoe de hoofdletters en kleine letters in Word 2007

Hoe de hoofdletters en kleine letters in Word 2007


Bij het typen in een document met behulp van Word 2007, zijn er hoofdletters en kleine letters. De eerste letter in een zin, bijvoorbeeld, is een hoofdletter. Dit kan ook worden aangeduid als een woord dat wordt geactiveerd. Een hoofdletter is een hoofdletter. Hoewel het misschien niet te tijdrovend een document te bewerken kan zijn en het geval van een letter te veranderen door simpelweg te verwijderen en overtypen de brief in de veranderde geval op "Shift" maakt een letter een hoofdletter, kan deze tijd consumeren als er veel woorden dat met betrekking tot alle letters veranderd nodig. Voor gebruikers van Word 2007, is er een gemakkelijke manier om deze functie uit te voeren.

instructies

1 Selecteer de tekst die u wilt om de zaak te veranderen. U kunt een enkele letter of een aantal woorden te kiezen. Sleep de muis terwijl de linker muisknop ingedrukt houdt om de tekst te selecteren.

2 Ga naar het tabblad Start van de gebruikersinterface. Het tabblad Start is de eerste tab en is gelegen naast de knop "Office". Plaats de muisaanwijzer boven de tab en selecteer deze door te klikken op de linker muisknop.

3 Zoek de groep Lettertype. De Font groep is een groep van Command knoppen in het lint.

4 Selecteer de "Case Change" commando knop. Deze knop kan gemakkelijk worden geïdentificeerd door het hebben van een hoofdletter "A" naast een kleine letter 'a'. Selecteer de opdracht door de aanwijzer op de knop en links te klikken op de muisknop.

5 Het geval van de geselecteerde tekst verandert. Instructies elders in het document om de tekst te deselecteren.

Hints

  • U kunt ook een sneltoets gebruiken om het geval van letters te veranderen. Na het selecteren van de tekst, drukt u op "Shift" en "F3" op hetzelfde moment. Deze sneltoets schakelt de keuze tussen alle hoofdletters, de eerste letter van elk woord een hoofdletter en alle letters kleine letters.
  • In e-mails, sms-berichten en andere documenten het gebruik van woorden die al hun brieven hebben geactiveerd kunnen worden geïnterpreteerd door de lezer als auteur schreeuwen de woorden.