Hoe kan ik het wachtwoord voor draadloos internet Override

Hoe kan ik het wachtwoord voor draadloos internet Override


Het wachtwoord voor draadloos internet is ingesteld op de draadloze router. Elke computer die probeert verbinding te maken met het netwerk via de draadloze router moet verbinden met de router via een versleutelde "Wired Equivalent Privacy (WEP)" indrukken. Om het wachtwoord of WEP-sleutel overschrijven, voor de router, open en onbeveiligde toegang is ingesteld in de draadloze instellingen van de router. Door in te loggen op de router administratieve interface met administrator gebruikersnaam en wachtwoord, kunt u de WEP-sleutel te verwijderen. Zodra deze wordt verwijderd, kan elke computer verbinding met het draadloze netwerk. Toch zal de verbindingen niet veilig zijn.

instructies

1 Open een Internet browservenster en navigeer naar het IP-adres van de router administratieve interface. Veel NETGEAR en Linksys routers 192.168.0.1 of 192.168.1.1 als de administratieve interface van het IP-adres. Raadpleeg de router handleiding voor het IP-adres als geen van beide adres werkt. Een login prompt verschijnt als de verbinding wordt gemaakt met de administratieve interface.

2 Typ de beheerder gebruikersnaam en wachtwoord in het login dialoogvenster en klik op "OK." Administratie hoofdmenu van de router verschijnt.

3 Klik op "Wireless Settings" voor zowel NETGEAR en Linksys routers.

4 Onder "Security Options", selecteer "Geen" of "Disable" voor NETGEAR routers. Klik op de "Security Mode" drop-down lijst en selecteer 'Geen' op Linksys routers.

5 In de sectie "Authentication Type", selecteer "Open System" voor NETGEAR.

6 Klik op de knop "Apply" (NETGEAR) of "Save Settings" (Linksys) en sluit de administratie tool venster. De WEP-sleutel of het wachtwoord, is niet meer nodig om toegang te krijgen tot het draadloze netwerk.