How to: iDraw App iPad Lines

De iDraw applicatie geeft iPad gebruikers de mogelijkheid om originele tekeningen en bewerken van foto's met behulp van een steekproef van diverse kleuren, vormen en effecten te creëren. Door te tikken op de optie "Layer", gebruikers zijn zelfs in staat om multi-gelaagde tekeningen met beweegbare onderdelen te creëren, net als de geavanceerde grafische bewerkingsmogelijkheden van Adobe Illustrator of Corel Draw. Als je nieuw bent op de iDraw app, het krijgen van een rechte lijn is frustrerend. Als u probeert om een ​​lijn met behulp van de functie "Brush" of "Potlood" trekken, het komt altijd uit scheef. Echter, de iDraw app bevat een handige functie om u te helpen een rechte lijn, zelfs als uw vinger wiebelt op de iPad touch scherm te tekenen.

instructies

1 Zet uw iPad en raak het pictogram iDraw om het programma te openen.

2 Tik op "Documenten" in de linker bovenhoek om te bladeren en open een bestaande afbeelding, of gebruik de blanco standaard canvas als je een gloednieuwe imago je maakt.

3 Tik op het kleurenpalet om uw Online kleuren opties te bekijken, en tik op de gewenste kleur om deze te selecteren. Als u uw iPad verticaal te houden, verschijnt het kleurenpalet in de linker bovenhoek. Als je het horizontaal houdt, wordt het scherm draait en de kleuren worden weergegeven in de rechter bovenhoek plaats.

4 Tik op het pictogram "Line" van uw werkbalk. De werkbalk aan de linkerkant van het canvas op een verticale iPad of op de bodem van een horizontale iPad.

5 Tik op een plaats op het scherm waar u wilt dat de lijn te beginnen. Een punt verschijnt op het scherm.

6 Houd uw vinger op het scherm. Een tweede punt verschijnt, en een lijn wordt automatisch gemaakt tussen elk punt. U kunt uw vinger over het scherm slepen om het tweede punt verplaatsen. Als uw vinger zwenkt rond het eerste punt, de lijn past zich dienovereenkomstig.

7 Til uw vinger als u tevreden bent met de positie van de lijn bent.