Hoe breng je een Stereo Mix in Vista Windows Movie Maker?

"Stereo Mix" of "Wave Out" opname kunt u geluiden geproduceerd door applicaties op uw computer, zoals het geluid van video's in een webbrowser of muisklikken en klinkt bij het gebruik van een programma op te nemen. Echter, waardoor de functie meestal betekende het downloaden van een programma van derden of het wijzigen van het systeem register. Ook heeft Windows Vista niet de functie standaard in te schakelen. Echter, als je wilt opnamen en webcasts, audio chatsessies of toepassing geluiden in een Windows Movie Maker film, kunt u "Stereo Mix," record geluid van uw pc in te schakelen en plaats deze in een videoclip allemaal in een kwestie van notulen.

instructies

Inschakelen Stereo Mix

1 Klik op 'Start' en vervolgens 'Computer'. Klik op de link "Control Panel" op het menu "Start". Na het Configuratiescherm wordt geopend, klikt u op de "Hardware en geluiden" entry.

2 Klik op "Apparaten beheren" in het "Geluid" menu-optie. Klik op "Opname" in de "Sound" configuratie venster.

3 Klik met de rechtermuisknop ergens in de open lucht, witruimte van het tabblad "Opnemen". Na de pop-up menu verschijnt, klikt u op 'Show handicap Devices. " De optie "Stereo Mix" verschijnt in de lijst van de opname opties apparaat.

4 Klik en markeer de optie "Stereo Mix". Klik op "Apply" en vervolgens op "OK." Sluit het venster Configuratiescherm.

Audio opnemen met Stereo Mix

5 Launch Sound Recorder op uw computer. Minimaliseer het Sound Recorder hulpprogramma om de Windows-taakbalk.

6 Open een toepassing op uw computer die u wilt geluid op te nemen zoals uw webbrowser of een mediaspeler. Open het bronbestand of site dat het geluid dat u wilt opnemen bevat, maar niet beginnen met het afspelen van media of het produceren van geluid in de applicatie. Bijvoorbeeld, als je wilt om geluid van een YouTube-video, laadt de webpagina, maar klikt u op "Pauze" op de werkbalk videospeler te voorkomen dat de video van het spelen en het produceren van geluid.

7 Klik op de "Record" knop op de Sound Recorder bar, dan meteen beginnen met het spelen van de media in de andere toepassing. Wacht tot het geluid te staken in het geluid-source applicatie, klik dan op de "Stop" knop op de Sound Recorder bar.

8 Voer een naam voor de opname-bestand en klik op 'Opslaan' wanneer u wordt gevraagd door Sound Recorder. Sound Recorder slaat het bestand als een WMV-bestand.

Import Stereo Mix in Movie Maker

9 Lancering Movie Maker op uw computer. Gebruik de knop 'Video's en foto's toevoegen "op de toolbard om foto's en videoclips te importeren voor uw film als dat nodig is.

10 Gebruik de titel, bijschrift en Credits knoop om tekst schermen toe te voegen aan uw film.

11 Klik op de knop "Muziek toevoegen" op de werkbalk. Blader naar de WMV-bestand dat u gemaakt met Sound Recorder. Markeer het WMV-bestand en klik op 'Openen'. Movie Maker importeert de "Stereo Mix" geluidsbestand dat u hebt gemaakt en voegt het toe aan de film tijdlijn.

12 Maak andere wijzigingen en bewerkingen om de film als dat nodig is. Klik op de "Save Movie" knop op de werkbalk, selecteer een output formaat en sla de film.