Hoe te Trendnet TE100 configureren

Een Ethernet-switch is een uitstekend onderdeel van een werkende internetverbinding thuis netwerk. In plaats van te worden beperkt door een enkele Ethernet-poort op een internetmodem, kunt u een Ethernet-switch gebruiken om in wezen delen dezelfde Ethernet-verbinding tussen verschillende apparaten. Schakelaars, zoals de Trendnet TE100 zijn eenvoudig te gebruiken en minder duur dan bekabelde of draadloze routers, en ze kunnen gemakkelijk worden geconfigureerd voor uw dienst in slechts een paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Sluit de Ethernet-kabel van een van de genummerde Ethernet-poorten op de TE100 de Ethernet-poort van uw computer.

2 Plaats de installatie-cd-rom die bij de TE100 in het cd-rom-drive van uw computer. Een pop-up venster moet aangeven dat de computer herkent de schijf. Klik op "Autorun" op de pop-up venster. U ziet nu de hoofdpagina van de configuratie scherm Trendnet.

3 Volg de configuratie wizard om de switch te configureren voor uw internet service. De configuratie-instellingen die hier gebruikt zal sterk variƫren, afhankelijk van uw internet service provider, de aard van de internet service die u gebruikt, uw geografische locatie en vele andere factoren. Nadat de configuratiewizard is voltooid, hebt u met succes het opzetten van uw Trendnet TE100 en kan nu gebruiken als een belangrijk onderdeel van uw eigen internet-netwerk.