Hoe aan laars aan een Acer Rescue Disk

Hoe aan laars aan een Acer Rescue Disk


Wanneer uw Acer desktop of laptop computer is met opstartproblemen, kan het gemakkelijk worden gerepareerd met een Acer rescue disk. De Acer rescue disk is een cd of dvd die alle benodigde gegevens en bestanden heeft om uw systeem te herstellen naar een nieuwe setting. Om deze schijf te gebruiken, moet u weten hoe u uw moederbord en opstarten instellingen te wijzigen.

instructies

1 Herstart de computer-systemen door het selecteren van de herstart commando of het indrukken van de reset-knop op de laptop shell of computer chassis. Druk op de toets "F2" totdat het moederbord BIOS-menu wordt geladen. Zoek de sectie in het BIOS menusysteem waarmee u de opstartvolgorde van de apparaten te veranderen. De typische namen zijn opstartvolgorde, boot prioriteit of boot order.

2 Gebruik de "+" en - toets te verhogen of de boot in opdracht van een apparaat te verminderen ''. Selecteer de CD / DVD optische drive en druk op "+" totdat het is de eerste boot device op de lijst. Verlaat het BIOS menu zand save alle instellingen.

3 Steek de Acer Rescue cd in het cd-lade en herstart de computer. De computer zal een zwart scherm met de woorden weer te geven "Druk op een toets om op te starten vanaf schijf". Druk op een toets op het toetsenbord op te starten vanaf de schijf. De Acer utilities begint te lopen en je moet in staat zijn om succesvol te starten vanaf de Acer Rescue Disc.

Hints

  • Een volledig herstel kan effectief alle bestanden te verwijderen van uw harde schijf dus zorg ervoor dat back-up van belangrijke bestanden.