Hoe vindt u de Product Key wachtwoord voor Microsoft Office 2007

Hoe vindt u de Product Key wachtwoord voor Microsoft Office 2007


Om te garanderen dat de software legitiem en beschermen tegen piraterij van de programma's, Microsoft gebruikt wat bekend staat als een productcode. Wanneer u een volledige versie van Microsoft Office 2007 kopen of gebruik maken van een trial-versie van Office, moet u een 25-cijferige sleutel of wachtwoord in te voeren. Meestal wordt u gevraagd om dit in te voeren wanneer u de Microsoft Office Suite te installeren. Als u niet de sleutel in te voeren, wordt u toegestaan ​​om te starten en gebruik van het programma 25 keer voordat het terugkeert in een "Reduced Functionality" mode.

instructies

Het vinden van de Product Key voor een proefversie van Microsoft Office 2007

1 Start je computer en controleren om ervoor te zorgen dat u een werkende internetverbinding. zoek dan uw bureaublad voor een "60-dagen op proef Microsoft" icoon. Dubbelklik op het pictogram. Dit brengt u naar een Microsoft Office-webpagina waar je de productcode voor uw versie van Office 2007. kunt krijgen als u niet beschikt over Office 2007 is geïnstalleerd, kunt u deze downloaden vanaf dezelfde webpagina.

2 Zoek in de verpakking waarin u oorspronkelijk gekocht Microsoft Office 2007. Als u de verpakking te vinden, kijk voor de cd-hoesje dat de installatieschijf voor MS Office hield. Op het geval is, moet u een sticker met een 25-cijferige code te zien. Dit is uw product key.

3 Kijk in uw MS Office 2007 handleiding of verpakking voor een kleine kaart met de tekst "Microsoft Product Identifier." Deze kaart zal de 25-karakter wachtwoord voor uw versie van Office 2007 te hebben.

4 Ga door uw lijst met opgeslagen e-mails. Als u uw pad versie van MS Office 2007 gedownload, Microsoft had moeten u een bevestigings e-mail verzonden. Open de e-mail en zoek het voor uw product key.

Het vinden van de productsleutel voor een volledige versie van Microsoft Office 2007

5 Controleer of de originele verpakking voor het cd-doosje en / of certificaat van echtheid. Een van deze moet uw productcode voor MS Office 2007 te hebben.

6 Controleer uw computer op een sticker die een productcode van 25 tekens toets heeft. Als uw nieuwe computer kwam met een volledige versie van MS Office Suite 2007 al is geïnstalleerd, kan het product key aangebracht om het ergens te hebben.

7 Neem contact op met Microsoft Support als u uw product key nergens anders kunt vinden. Microsoft Ondersteuning heeft een ander nummer voor elke regio. Daarom moet u kijken op de verpakking of de gebruiksaanwijzing voor het nummer specifiek zijn voor uw omgeving. U kunt ook het aantal door het openen van Microsoft Word (of een Office Suite-programma) en te klikken op "Help". Selecteer vervolgens "Product activeren." Dit moet Microsoft Product Activation Center te starten.

8 Beantwoord de vragen en volg de instructies tot je bij het telefoonnummer voor uw regio. Als u belt, moet het serienummer van uw computer klaar, evenals de Microsoft Office 2007-cd.