Hoe Set Up een GoDaddy POP-e-mailaccount

Hoe Set Up een GoDaddy POP-e-mailaccount


Of u nu één of meerdere e-mailadressen door middel van GoDaddy, kunt u een van deze in te stellen voor het verzenden en e-mail op te halen via een POP-verbinding. Geef een POP- of IMAP-verbinding wanneer u uw account heeft opgezet in een e-mail client zoals Outlook, Mail of Thunderbird. Als u wilt opzetten van een nieuwe GoDaddy e-mailaccount om POP te gebruiken, duurt het proces slechts een steenworp afstand.

instructies

1 Meld u aan bij uw Account Manager via de website van GoDaddy.

2 Ga naar 'Mijn Producten "en" e-mail. "

3 Selecteer "Setup-account." Als u meer dan één hosting-account, kies degene die je wilt. De E-mail Control Center geopend. Klik op "Alle" om alle beschikbare e-mailaccounts te zien.

4 Ga naar 'Instellingen', 'Toevoegen' en en typ in een nieuw e-mailadres. Gebruik de drop-down lijst om het domein dat u wilt halen. Stel een wachtwoord voor de account en klik op "OK" om de e-mail setup-proces te voltooien.

5 Open een browservenster en meld u aan bij uw GoDaddy e-mailaccount bij email.secureserver.net. Klik op "Help" en "e-mail client-instellingen."

6 Start uw e-mailclient als het niet al open. De setup is in principe hetzelfde voor alle e-mailprogramma's.

7 Start een nieuwe account. Druk op "File", "New" en vervolgens "Mail Account ..." of iets dergelijks. Een nieuwe account-wizard geopend.

8 Kies "POP" uit de lijst van soorten verbinding.

9 Vul uw e-mailadres in het veld gebruikersnaam. Geef ook uw e-mail wachtwoord en de inkomende en uitgaande server namen die je opgeschreven van email.secureserver.net.

10 Controleer uw poortinstellingen. Zij kunnen al zijn ingevoerd door gebrek, maar GoDaddy raadt de volgende instellingen: Inkomende Port zonder SSL - 110; Inkomende poort met SSL - 995; Uitgaande poort zonder SSL - één van 25, 80, 3535 of 587; en uitgaande poort met SSL - 465.

11 Sla de rekening. Druk op "OK" en "Finish" of een vergelijkbare knop in uw e-mailclient.