Hoe te downloaden en installeren ActiveX

Hoe te downloaden en installeren ActiveX


Ontwikkeld door Microsoft, de ActiveX-framework stelt programmeurs in staat om de functionaliteit van de software die draait op het Windows-besturingssysteem uit te breiden. Vaak aangeduid als "controles" deze add-ons worden meestal gebruikt in combinatie met de populaire webbrowser Internet Explorer van Microsoft. Ze installeren functies niet opgenomen in de browser standaard, zoals werkbalken, virusdetectie en het afspelen van multimedia. Zodra je de juiste instellingen van Internet Explorer te configureren, downloaden en installeren van ActiveX-besturingselementen wordt het een zeer snel proces.

instructies

Stel Internet Explorer

1 Open een Internet Explorer-venster.

2 Klik op 'Extra' in de bovenste menubalk en selecteer 'Internet-opties. "

3 Selecteer het tabblad 'Beveiliging'.

4 Klik op de "Aangepast niveau" knop.

5 Scroll naar beneden in de lijst van instellingen tot u de "ActiveX-besturingselementen en plug-ins" sectie te bereiken.

6 Stel de optie 'Download ondertekende ActiveX-besturingselementen "naar" Prompt. "

7 Stel de "ActiveX-besturingselementen en plug-ins" optie "Enable."

8 Stel de "ActiveX-besturingselementen die zijn gemarkeerd als veilig voor uitvoeren van scripts" optie "Enable."

9 Klik op "OK" op elk van de volgende twee schermen om de wijzigingen te bevestigen.

Downloaden en installeren ActiveX-besturingselementen

10 Open een Internet Explorer-venster en ga naar de site met het ActiveX-besturingselement dat u wilt downloaden en installeren.

11 Klik op de gele balk die verschijnt in de buurt van de top van het browservenster en selecteer "Install ActiveX Control."

12 Klik op "Install" wanneer u wordt gevraagd om uw keuze voor Internet Explorer bevestigen. Afhankelijk van uw Windows-versie en de bijzondere ActiveX-besturingselement, kunt u ook te klikken op "Doorgaan" of geef uw gebruikersnaam en wachtwoord als u wordt gevraagd om uw keuze voor Windows te bevestigen.

13 Volg alle aanvullende instructies op het scherm om de installatie te voltooien. De exacte stappen zal variëren, afhankelijk van de specifieke ActiveX-besturingselement dat u probeert te installeren.

14 Sluit alle geopende browservensters van Internet Explorer. De nieuw geïnstalleerde ActiveX-besturingselement naar behoren de volgende keer dat u Internet Explorer start functioneren.