Hoe maak je een nieuw Facebook

Facebook helpt u up-to-date over het leven van familie, vrienden, collega's, klasgenoten en kennissen blijven. U kunt meer informatie over deze mensen leren van hun status updates, hun profiel, de verschillende foto's die ze plaatsen, hun lijsten van belangen en meer. U kunt ook eenvoudig en informeel in contact te blijven. Voordat u kunt profiteren van een van deze Facebook-functies, maar u moet uw eigen Facebook-account aan te maken.

instructies

1 Bezoek Facebook.com. Als iemand anders is ingelogd op uw computer, klikt u op "Account" en vervolgens op "Afmelden."

2 Typ de vereiste informatie in de "Sign Up" op de pagina. Dit omvat uw voor- en achternaam, uw e-mailadres, uw gewenste wachtwoord, je geslacht en je verjaardag. Klik op de groene "Sign Up" knop wanneer u klaar bent.

3 Typ de security check woord in de daarvoor bedoelde vakje en klik op "Sign Up" weer.

4 Zoek e-mail contacten die op Facebook door uw e-mailadres en de aanwijzingen te volgen, als je wilt. Of klik op de 'Sla deze stap "link in de rechterbenedenhoek van de pagina.

5 Vul profielinformatie als je wilt. Klik op 'Opslaan en doorgaan' als je dat deed, of klik op "Overslaan" als u dat later doen. Dit brengt u naar een pagina waar je ofwel een foto kunt uploaden of neem een ​​met uw webcam. Nogmaals, kunt u klikken op "Skip" om deze stap overslaan.

6 Bezoek de e-mailaccount die u gebruikt bij het maken van uw Facebook-account. Je moet een e-mail hebben er van Facebook. Klik op de link in de e-mail te eindigen het aanmelden voor Facebook.