Hoe maak je een computer automatisch Power Up Daily Krijg

Veel mensen hebben hectische dagelijkse schema te volgen, dus het lijkt misschien een verspilling van tijd als u wacht op uw computer aan de macht van elke dag. Als u tal van programma's die worden geladen, moet u wellicht kostbare minuten wachten voordat je kunt beginnen met werken op uw systeem. Om deze ergernis te voorkomen, kunt u uw computer instellen om automatisch opstarten dagelijks.

instructies

1 Kopen of downloaden van een software-programma dat een auto power-up-optie biedt. Windows-gebruikers kunnen een beroep doen op Auto Poweron en uitschakelen van Lifsoft. Download een gratis versie van de website van de fabrikant (zie bronnen).

2 Installeer de software op uw computer. Volg de installatie stappen en start de computer opnieuw op te starten.

3 Configureer de instellingen. Open de Auto Poweron en Shutdown softwareprogramma. U vindt de instrumenten die worden gebruikt om de tijden uw computer opnieuw opstarten, afsluiten en afmelden controle te vinden.

4 Stel de tijd elke dag dat u wilt dat de computer opnieuw op te starten. Vanuit het menu kunt u een dagelijkse herinnering instellen voor de computer op te starten op zijn eigen. Als je ooit de tijd wilt wijzigen, kunt u de instellingen bewerken.

Hints

  • Met de Auto Poweron en Shutdown programma, kunt u ook de tijden die u wilt dat uw computer uit te schakelen beheren. Veel gebruikers stellen de computer automatisch wordt uitgeschakeld op het moment dat ze normaal werk vertrekken.
  • Synchroniseer de tijd van uw computer met de software programma voorafgaand aan het instellen van de tijd voor de automatische power-up.